Prima companie care renunta la colaborarea cu George Buhnici

Declaratiile lui George Buhnici au starnit un val de reactii furioase din partea publicului si a partenerilor cu care acesta colabora. O societate bancara din tara noastra a transmis ca va incheia parteneriatul cu acesta in urma declaratiilor facute.

Societatea care va incheia colaborarea cu George Buhnici

Buhnici a postat pe blogul sau un text prin care a incercat sa isi justifice afirmatiile. Acesta a incercat sa dea vina pe Dan Capatos si pe emisiunea prezentata de acesta unde au fost difuzate afirmatiile sale.  In urma celor transmise de Buhnici, societatea bancara BCR a spus ca va incheia parteneriatul cu acesta si ca respinge in totalitate declaratiile sexiste ale lui Buhnici.

„Situația din ultimele zile generată de unul dintre partenerii noștri, George Buhnici, ne-a pus în poziția de a reacționa la acest derapaj. Am respins și vom respinge întotdeauna orice atitudine de sexism și discriminare în limbajul public.Totuși, am crezut și credem în a doua șansă, nu în execuții sumare, în piața publică. Continuăm să credem că orice greșeală se repară mai ales cu implicarea celui care a greșit. Adevărul simplu spus este ca am așteptat în ultimele zile (din respect pentru un partener de mulți ani) poziția lui la reacția publicului și, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului. Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile. L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el. Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă și nuanță, implicită sau explicită.”, a transmis societatea bancara pe pagina de Facebook.

CIteste si asta:  Marius Moga a fost nominalizat la premiile Grammy!

George Buhnici a starnit un adevarat scandal dupa ce a facut mai multe afirmate legate de aspectul fizic al femeilor la plaja. Acesta a spus ca merge la Neversea pentru a vedea piele iar cand aceasta este marcata de vergeturi nu este pe placul lui.

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine. Și am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut și fete care nu arată foarte bine şi nu aş vrea să mi se interpreteze, dar suntem la festival, putem să dăm vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!” a spus George Buhnici.

CIteste si asta:  Cum sa scapi de parul de pe fata!

Mai mult de atat acesta a spus ca sotia sa arata ca o minora si ca s-a mentinut foarte bine de-a lungul timpului.

 

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *