Pozitii sexuale pentru un orgasm simultan!

Este minunat sa ai orgasm, insa si mai minunat este sa aveti orgasme in acelasi timp. Exista cateva pozitii pe care le puteti practica si, dupa putina sincronizare, va puteti bucura de atingerea orgasmului in acelasi timp. Practicati aceste pozitii la fiecare partida de sex si va veti aminti de aceste nopti pentru totdeauna.

  1. Fierul de calcat. Femeia sta pe burta, sub bazin avand o perna pentru a-i ridica fundul. Barbatul se aseaza in genunchi in spatele ei si poate incepe penetrarea (sprijinindu-se in maini). Miscarile lente si cat mai lungi va vor duce pe noi culmi ale placerii. Pozitia este extraordinara si pentru stimularea clitorisului, care se va freca de suprafata pernei.
  2. Open minded. Femeia sta pe spate iar barbatul sta in genunchi in fata ei, ii apuca gleznele cu mainile si i le departeaza. Femeia este astfel intr-o postura foarte vulnerabila, care poate creste placerea simtita. Barbatul controleaza complet pozitia, ritmul si adancimea penetrarii. Femeia se poate juca cu clitorisul pana cand ajunge la orgasm (lucru ce se va intampla destul de repede).
  3. Covrigul. Femeia sta culcata pe o parte iar barbatul ingenuncheaza in fata ei. Un picior de-al femeii este intre picioarele barbatului (pe pat), iar celalalt picior este in jurul taliei barbatului (sau in aer). Este o pozitie perfecta pentru femei deoarece au parte atat de stimulare vaginala, cat si de stimularea clitorisului. Orgasmul va fi foarte usor de atiins din aceasta pozitie.
  4. Tu deasupra. El sta intins pe spate, iar femeia deasupra. Cu cat femeia se apleaca mai mult cu atat creste placerea oferita de stimularea clitorisului. Femeia poate sta complet pe el, cu picioarele cat mai apropiate si cu o miscare de fata-spate (nu sus-jos ca atunci cand este perpendicular pe barbat). Barbatul se poate juca cu sanii sau cu anusul partenerei.
  5. Doggie-style. O pozitie buna si pentru femeie este penetrarea pe la spate. Femeia poate sta in patru labe pe marginea patului, iar barbatul o penetreaza pe la spate, stand in picioare. Pentru o senzatie cat mai buna femeia se poate apleca cat de mult poate in fata. Barbatul se poate juca cu clitorisul ei pentru a-i provoca orgasmul.
  6. Un alt fel de misionar. Tu stai pe spate, el te penetreaza, nimic nou pana acum. Insa femeia va trebui sa ridice picioarele pe umerii barbatului si sa isi puna sub fund o perna. Penetrarea va fi foarte adanca, iar daca femeia pune ambele picioare pe acelasi umar al partenerului, vaginul va strange mai tare penisul. Daca barbatul se apleaca putin clitorisul femeii se va freca de bazinul acestuia sporind placerea femeii si atingerea orgasmului.
Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *