Pozitii sexuale pentru persoane supraponderale!

O greutate peste medie nu trebuie sa fie motivul pentru care sa nu te bucuri de sex. De fapt, expertii spun ca femeile care isi iubesc corpul asa cum este, au parte de mai multe experiente sexuale placute alaturi de partenerul lor. Sa vedem cateva pozitii sexuale pentru persoane supraponderale!

Sex oral. Ea sta pe spate, eventual sprijinita pe coate, in timp ce partenerul sta in genunchi si, aplecandu-se, ii ofera o partida de sex oral de neuitat. Kilogramele in plus nu va vor incomoda pe niciunul dintre voi, iar femeia se va relaxa mult mai repede si chiar poate ajunge la orgasm din aceasta pozitie, daca barbatul este destul de priceput.

Lenesii. O alta pozitie excelenta este urmatoarea: stai culcati pe o parte, fata in fata. Femeia isi ridica piciorul peste soldul partenerului, in timp ce acesta se apropie si incearca penetrarea. Este o pozitie usor mai dificila, care nu asigura o penetrare adanca si nu este recomandata barbatilor cu penisul sub medie. Ce este frumos la aceasta pozitie este faptul ca partenerii se pot privi in ochi, se pot saruta si mangaia in voie.

CIteste si asta:  Cum nevoia de control iti saboteaza relatiile

Intersectia. Acesta este o pozitie care va asigura o penetrare mai profunda si senzati mai tari. Femeia sta pe o parte si isi ridica un picior. Barbatul se va aseza cu trunchiul perpendicular pe al femeii, penetrand-o in acelasi timp. O mana a barbatului va fi libera si se va putea juca cu clitorisul ei pentru un orgasm mai puternic.

Necunoscutii. Ambii parteneri stau pe o parte, barbatul in spatele femeii, insa cu picioarele catre capul acesteia. Femeia isi va arcui putin corpul, iar barbatul va incepe penetrarea. Este o pozitie comoda pentru ambii parteneri, care se pot privi in ochi pe toata durata sexului.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *