Pozitii sexuale pentru cunnilingus!

Cunnilingus-ul este sexul oral oferit de catre barbat partenerei, pentru cei ce nu cunosteau inca termenul. Insa, oricum l-am numi, sexul oral ramane in top atat in preferintele femeilor, cat si ale barbatilor, deoarece ofera o altfel de placere, si cateodata un orgasm mult mai intens. Sa descoperim cele mai bune 5 pozitii pentru cunnilingus.

68. El sta intins pe spate, iar femeia se aseaza deasupra, astfel incat clitorisul ei sa fie exact in fata barbatului. Este o pozitie foarte confortabila, in special daca femeia este supla si barbatul o poate sustine. Din aceasta pozitie, femeia isi poate misca soldurile asa cum isi doreste, iar barbatul o poate stimula atat oral, cat si anal sau cu degetele.

Turnul Eiffel. Femeia sta in picioare, in fata unnui perete sau a ceva de care sa se poata srijini. Barbatul sta in sezut, pe podea, cu capul usor pe spate, pana ajunge intre picioarele partenerei. Si aceasta pozitie este destul de confortabila, insa este posibil sa iti tremure picioarele cand te vei apropia de orgasm.

CIteste si asta:  Iata cum te ajuta sexul oral intr-o relatie!

Savarina. Este o pozitie putin mai complicata pentru femeie, insa merita cu prisosinta. Femeia sta initial pe spate, iar din aceasta pozitie isi ridica picioarele si le duce spre spate (te vei sprijini in omoplati si in genunchi sau talpi, in functie de flexibilitate). In aceasta pozitie expunerea in fata partenerului este maxima, care va sta in genunchi pentru a-ti oferi un sex oral de neuitat.

Pe la spate. Femeia sta intinsa pe pat, pe fata. Pentru a facilita accesul partenerului, trebuie sa ai sub solduri cateva perne, care sa iti ridice fundul. Este o pozitie foarte excitanta, in care el iti poate oferi si stimulare anala.

Calareata. El sta intins pe spate, cu o perna sub cap, iar ea se aseaza cu clitorisul pe fata lui. Din nou este o pozitie in care esti expusa destul de mult, insa vei putea ajunge cu usurinta la orgasm in acest fel.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *