Pozitii sexuale “in genunchi”!

Iti prezentam 5 pozitii sexuale inedite pe care le poti incerca oricand cu partenerul.

Aerobic. Femeia sta pe spate, iar barbatul in genunchi in fata ei. Ambele picioare ale femii se vor sprijini de unul din umerii barbatului, radicand usor bazinul pentru a facilita penetrarea. Unghiul penetrarii este usor modificat, iar peretii stransi ai vaginului vor exercita o presiune mai mare asupra penisului pertenerului, sporindu-i acestuia placerea.

Muntele. Ambii parteneri stau in genunchi, barbatul in spatele femeii. Ca punct de sprijin se vor folosi mai multe perne asezate in fata femeii. Aceasta pozitie se poate practica si pe marginea patului sau a canapelei. Pentru o penetrare cat mai adanca femeia se va lasa usor in fata si se va bucura de placerile oferite.

Punctul G. Femeia sta pe spate, iar barbatul in fata acesteia, in genunchi. Femeia isi va strage picioarele si le va sprijini de pieptul barbatului, ridicandu-si bazinul la nivelul bazinului partenerului. Ea se poate sprijini si in coate, iar el o poate sustine de picioare. In aceasta pozitie punctul G al femeii este foarte stimulat, provocand orgasme intense.

CIteste si asta:  Atunci cand tu esti fericita relatia de cuplu prospera

Scarile. Pentru aceasta pozitie chiar veti avea nevoie de scari. Barbatul se aseaza pe o treapta inferioara femeii, in spatele acesteia. Desi penetrarea nu este foarte adanca, barbatul isi poate saruta si mangaia partenera in voie.

Shake. Femeia sta pe spate, iar barbatul in fata ei in genunchi. Ea isi va sprijini picioarele de umerii barbatului, in timp ce acesta se lasa cat mai jos pe aceasta. Penetrarea este destul de adanca, iar femeia poate controla presiunea exercitata asupra penisului, prin apropierea sau departarea picioarelor.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *