Pozitii sexuale direct din Kamasutra!

Cu siguranta ai auzit deja de celebra carte Kamasutra, supranumita “Cartea Dragostei”, in paginile careia regasesti o multime de pozitii si practici sexuale explicate pe indelung. Cartea a fost scrisa intre secolele III si IV, in India, de catre Vatsyayana, un intelept din acele timpuri.

Kamasutra contine 7 capitole, insa doar unul este despre sex si iubire, restul dintre acestea vorbind despre filozofia vietii si a iubirii. Astfel, cartea prezinta sexul ca fiind o arta rafinata, fara de care oamenii nu au putea fi pe deplin fericiti. Este cea mai renumita carte despre sex, chiar si dupa mai multe sute de ani. Kamasutra recomanda cititorilor sa se lase prada imaginatiei si sa fie dispusi sa incerce pozitii sexuale noi, care ii pot satisface pe ambii parteneri.

Wife of Indra

Pozitia lui Indra presupune o penetrare adanca insotita de presiunea muschilor pelvieni. Femeia sta pe spate, cu genunchii la piept, iar partenerul sta in genunchi, in fata acesteia. Ea isi sprijina piciorele pe pieptul lui, in timp ce el incepe usor penetrarea. Este o pozitie indicata in special barbatilor care nu sunt foarte dotati sau femeilor care au vaginul mai larg. La inceput miscarile vor fi line si controlate, iar pe parcurs ce excitatie creste va creste si ritmul penetrarilor, pana cand ambii parteneri vor gasi placerea suprema.

CIteste si asta:  Afrodisiace! Sau cum sa avem chef de sex!

The congress of a cow

Asa a fost denumita aceasta pozitie, extrem de usor de pus in practica. Barbatul sta in picioare, iar femeia se aseaza in fata acestuia, aplecandu-se pana cand mainile ii ating podeaua. In cazul in care nu esti atat de elastica, te poti sprijini de pat sau de un scaun, insa placerea nu va mai fi atat de intensa. Aceasta pozitie permite stimularea punctului G, insa nu este indicata in cazul in care barbatul este cu mult mai inalt decat femeia (in acest caz femeia isi poate pune cateva perne sub picioare, insa exista riscul sa se dezechilibreze).

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *