Pozitii sexuale de neuitat!

Daca te-ai saturat de aceleasi pozitii clasice si vrei sa schimbi atmosfera in dormitor, atunci noi avem solutia. Iti dam 5 idei de pozitii sexuale, pe care cu siguranta le vei gasi interesante si cel mai important, excitante. Iata care sunt acestea!

Doggy in aer

Este o pozitie destul de dificila, insa daca vrei ceva nou va trebui sa muncesti putin. Femeia se aseaza pe burta, pe o masa sau ceva mai inalt, astfel incat bazinul ei sa fie cam la aceeasi inaltime cu bazinul partenerului. Apoi partenerul ii ridica picioarele iubitei si se aseaza intre picioarele acesteia, penetrand-o.

Este o pozitie in care femeia trebuie sa stea foarte incordata, iar barbatul sa aibe puterea sa o sustina. Poate penetrarea nu este cea mai adanca, insa este o pozitie mult mai interesanta decat clasicul doggy style.

Imbratisarea

De data aceasta iti voi prezenta o pozitie mult mai romantica. Ambii parteneri stau in genunchi, barbatul in spatele femeii. Apoi femeia isi pune cateva perne sub bust si se sprijina de acestea. Si barbatul se va apleca usor peste partenera, penetrand-o in acelasi timp. In aceasta pozitie femeia este cea care dicteaza adancimea penetrarii. Cu cat picioarele sunt mai apropiate cu atat penetrarea este mai superficiala, insa daca femeia isi departeaza picioarele senzatiile vor fi amplificate.

CIteste si asta:  Evadeaza dintr-o relatie nefericita!

Scaunul

Daca ai ratat ultima sedinta de fitness, nu-ti face griji. Aceasta pozitie te va face sa iti lucrezi muschii mai mult decat ai vrea. Pozitia este destul de simpla, insa necesita o rezistenta sporita din partea femeii. Barbatul sta in picioare, iar femeia sta in picioare in pat sau pe canapea, cu spatele la el. Apoi femeia se va sprijini cu spatele de pieptul partenerului si va cobori, pana cand va putea fi penetrata. Barbatul o va sustine pe femeie de solduri sau de coapse. Dupa doar cateva miscari este posibil sa simti cum muschii picioarelor si ai abdomenului lucreaza intens.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *