Pink și fiul ei afectați de coronavirus

Cântăreața Pink este o altă celebritate afectată de coronavirus. Artista a dezvăluit că a fost testată pozitiv în urmă cu 2 săptămâni și că și-a petrecut ultimele zile în izolare alături de fiul ei.  Se pare că și fiul lui Pink a avut parte de același diagnostic .

Descoperă mai multe despre trauma trăită de Pink

Cantareata a anunțat pe rețelele de socializare pe data de 4 aprilie că în urmă cu două săptămâni a început să aibă simptome specifice Covid-19 și că fiul ei Jameson avea același simptome ca ea. Testele făcute au demonstrat că amândoi erau infectați cu coronavirus.  După zilele petrecute în izolare cei doi și-au făcut din nou testul și a ieșit negativ.

Iată care a fost mesajul complet postat de Pink pe rețelele de socializare:

“Cu 2 săptămâni în urmă fiul meu de 3 ani, Jameson alături de mine prezentăm simptone de Covid-19. Din fericire medicul de familie avea acces la teste şi rezultatele au fost pozitive. Familia mea era deja în izolare acasă şi a continuat acest lucru pe durata ultimelor 2 săptămâni, la instrucţiunile doctorului. Cu câteva zile în urmă am fost testaţi din nou şi rezultatele sunt acum negative.

CIteste si asta:  Andreea Balan vorbeste despre modul in care si-a gestionat celebritatea

Este un eşec şi un travesti al Guvernului nostru faptul că nu se face testarea mai accesibilă publicului. Boală este gravă şi reală. Oamenii trebuie să ştie că boală îi afectează în egală măsură pe tineri şi bătrâni, sănătoşi şi nesănătoşi, bogaţi sau săraci şi că trebuie să facem testarea gratuită şi mai accesibilă pentru a îi proteja pe copii, familiile noastre, prietenii şi comunităţile.

Într-un efort de a susţine medicii care se luptă în prima linie în fiecare zi, voi dona 500.000 de dolari la Temple University Hospital Emergency Fund din Philadelphia în onoarea mamei mele, Judy Moore. Ea a lucrat acolo timp de 18 ani la secţiunea Cardiomiopatie şi Transplant. Voi mai dona încă 500.000 de dolari pentru Primăria Oraşului Los Angeles, Fondul Dedicat pentru Criză Covid-19. Va mulţumesc vouă, tuturor profesioniştilor din domeniul medical şi tuturor celor din lume care munciţi din greu pentru a îi apăra pe cei iubiţi.

Sunteţi eroii noştri! Următoarele 2 săptămâni sunt vitale. Vă rog staţi acasă. Vă rog! Staţi acasă!”

CIteste si asta:  Shakira a facut declaratii despre despartirea de Gerard Pique

Cântăreața a mai declarat despre testarea în vederea depistării persoanelor infectate cu coronavirus “ un eșec al guverunului nostru de a nu face testarea mai accesibilă. Această boală este gravă și reală. Oamenii trebuie să știe că sunt afectați tinerii și bătrânii, sănătoși și nesanatosi, bogați și săraci și trebuie să facem testarea gratuită și accesibilă la scară largă pentru a ne proteja copii, familiile, prietenii și comunități noastre.”

Pink a mai spus că fiul ei Jameson a fost foarte bolnav  ”Jameson a fost foarte, foarte bolnav. În ultimele trei săptămâni, am ţinut un jurnal cu simptomele lui şi ale mele. După trei săptămâni el încă are temperatură de 37,7 grade. A fost un roller coaster pentru amândoi, dar Carey şi Willow sunt perfect în regulă”.

Celebritățile care au fost testate pozitiv cu Covid-19 sunt : Bon Jove, Idris Elba, Olga Kurylenko, Tom Hanks și soția să Rita Wilson, Placido Domingo, Kristofer Hivju dar și Alan Merrill.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *