Olivier Rousteing a fost victima unui accident ingrozitor

 

Olivier Rousteing  designerul Balmain este omul responsabil pentru cea  mai apreciata rochie a anului. Mai exact, rochia care a fost purtata de Zendaya dar, acesta si-a desfasura munca in cursul acestui an in niste conditii ingrozitoare.

Celebrul creator de moda a postat pe Instagram o fotografie socanta de acum un an atunci cand avea bratele si trunchiul bandajate dar si vanatai pe toata fata. Acesta a dezvaluit fanilor ca de mai bine de un am sufera in ascuns consecintele unui accident ingrozitor care i-a afectat viata.

Iata ce a spus Olivier Rousteing

„Ascund asta de prea mult timp și este timpul să știți”,  a scris designerul in varsta de 36 de ani.

„Exact acum un an, șemineul din interiorul casei mele a explodat. M-am trezit a doua zi dimineața în spitalul Saint Louis din Paris. Personalul dedicat din acel faimos spital, care se confrunta cu un număr incredibil de cazuri de COVID în același timp, a avut o grijă uimitoare de mine. Nu le pot mulțumi suficient.” a mai spus Olivier

CIteste si asta:  Conceptul de bar. Trecut și prezent

„Am făcut totul pentru a ascunde această poveste de cât mai mulți oameni posibil, și încerc să păstrez secretul cu echipele și prietenii mei de prea mult timp”,  a continuat designerul

„Ca să fiu sincer, nu sunt foarte sigur de ce mi-a fost atât de rușine. Poate din această obsesie pentru perfecțiune pentru care este cunoscută moda și din propriile mele nesiguranțe… Pe măsură ce am început să-mi revin, am muncit zi și noapte ca să uit și să-mi creez colecțiile, făcând lumea să viseze cu colecțiile mele și în același timp ascunzând cicatricile cu măști, helănci, mâneci lungi și chiar multe inele pe toate degetele, la interviuri sau ședințe foto.” a mai transmis acesta.

„Și așa mi-am dat seama că puterea rețelelor sociale este că dezvălui doar ce vrei să arăți!”,  a continuat acesta„Ne permite să creăm propria noastră narațiune, evitând ceea ce nu dorim să vedem sau să arătăm: aceasta este noua noastră lume.”

Olivier Rousteing este de 10 ani la Balmain si este foarte pasionat de munca sa. Acesta este in prezent vindecat, fericit si sanatos si se declara recunoscator pentru faptul ca este in viata.

CIteste si asta:  Descopera totul despre despartirea dintre Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman

Foarte multe vedete a tinut sa fie alaturi de designer in aceasta perioada si sa arate dragostea pe care i-o poarta. „Te iubesc!”, a comentat vedeta Kim Kardashian. „Să fii binecuvântat!”, a scris Cardi B. „Îţi transmit toată dragostea mea şi îţi mulţumesc că ai făcut cunoscută povestea ta!”, a transmis Lily Aldridge „Bine că eşti bine! Ce moment înfricoşător”, a scris si Adriana Lima.

Olivier Rousteing  designer creativ al unei case mari de moda la 25 de ani

Olivier Rousteing   a devenit director creativ al casei de moda Balmain in anul 2011 la varsta de doar 25 de ani.  In urma unui studia, casa de moda a crescut intre 15% si 20% intre anii 2012 si 2015. Aceasta a deschis buticuri la Londra si New York dar si prima companie care se afla in afara Parisului.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *