Obiceiuri ciudate legate de dragoste, culese din toata lumea!

In toata aceasta lume larga, exista o multime de obiceiuri si traditii mai putin cunoscute pentru noi. Si tot ce nu se incadreaza in cultura noastra este privit drept ciudat sau anormal. Reginele.ro iti prezinta cateva obiceiuri ciudate legate de dragoste, culese din toata lumea!

Casatoria cu copaci

In India se crede ca daca esti nascut sub influenta lui Marte, acest lucru iti poate afecta viata. Si au gasit o modalitate si mai superstitioasa de a scapa de necazuri: casatoria cu un copac. De fapt, indienii nu se casatoresc doar cu un copac, ci chiar si cu o statiue din aur sau argint a zeului Vishnu. Dupa indeplinirea acestui ritual, femeile din India se pot casatori si cu un barbat fara sa se teama de faptul ca vor fi nenorociti de planeta Marte.

Linguri de lemn, drept dar

In tara Galilor, in secolul al 17-lea, barbati care erau indragostiti daruiau o lingura de lemn femeii dorite. Cu cat lingura era mai mare, mai colorata si mai frumos decorata, cu atat mai instarit era barbatul. Daca femeia accepta lingura de lemn, insemna ca accepta si avansurile barbatului care i-o daruise.

CIteste si asta:  Cum sa decorezi o camera pentru fete

Fabrica de ingrasare

In Mauritania, Africa, exista alte standarde de frumusete decat la noi, europenii. Acolo femeile trebuie sa fie grase si voluptoase pentru a fi alese de barbati. Kilogramele in plus sunt vazute drept bogatie si statut aparte. In anumite sate exista fabrici de ingrasare pentru fetele tinere care trebuie sa se marite. Acestea sunt hranite cu lapte si cuscus in exces, pentru a deveni irezistibile in ochii pretendentilor.

Cabane ale dragostei

In Cambodgia fetele au toata puterea de decizie. Tinerele sunt chiar incurajate de parinti sa interactioneze cu mai multi baieti pana cand il gasesc pe cel potrivit. Astfel s-au creat niste cabane ale dragostei, unde tinerii pot intra, pot vorbi si chiar pot intretine relatii sexuale, iar daca fetei nu ii place, il poate refuza.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *