O silueta de invidiat cu cele mai noi tratamente.

Noile tehnologii minune de modelare corporala

Noi femeile ne dorim un corp de invidiat, vrem sa fim frumoase si admirate insa, fara efort, dieta si cateva sacrificii, unele dintre noi nu reusim sa obtinem toate acestea.

Nu toate femeile reusesc sa aiba un mod de viata care asigura un corp sculptat. Rochiile preferat, masura S sau M,nu mai pot fi purtate dar, iata ca exista un ajutor si pentru cele care nu resesc sa respecte o dieta complet echilibrata plus mult sport.

Exista cateva tehnologii de ultima generatie care ofera tratamente corporale minune, prin care poti avea un trup de nota zece si supletea mult visata.

Tehnologia Synshape

Tehnologia Synshape este o tehnologie recenta in Romania. Prin tehnologia Synshape, se remodeleaza corpul folosind radiofrecventa bipolara, unda de lumina infrarosie si masaj vacuum. Metoda face ca pilea sa devina ferma , obtinandu-se un lifting. Cat despre  pielea cu celulita, aceasta capata un aspect neted dupa tratament.

CIteste si asta:  7 trucuri pentru un somn linistit!

Tehnologia Synshape imbina absorbtia de vacuum si termoterapia de radiofrecventa, producand caldura in derm stimuland productia de colagen, acesta fiind necesar pentru intinerirea si fermitatea aspectului pielii. Eficienta acestei proceduri se observa dupa cel putin 8 sedinte de Synshape.

Tehnologia de electrostimulare musculara (EMS)

Este o noua tehnologie de electrostimulare musculara(EMS), acum si in Romania si este utilizata in cadrul antrenamentelor SpeedFitness ( sedinta de 20 de minute ).

Tehnologia EMS, combina remodelarea corporala cu sportul , iar rezultatele sunt : un corp suplu, posteriorul ridicat, conditie fizica buna , multa energie si o piele mult mai tonifiata.

Electrostimularea musculaturii prin EMS, obtine contractii puternice si mult mai intense a muschilor  fata de antrenamentele normale de firness, fiind solicitate toate grupele musculare . Cu siguranta kilogramele in plus si straturile de grasime dispar ca prin minune!

Tehnologia de laser lipolitic Eximia

Dupa ce am incercat tehnologii clasice de remodelara corporala si nu am obtinut nici un rezultat, atunci putem apela la tehnologia de laser lipolitic Eximia.

CIteste si asta:  10 trucuri pentru exercitii fara febra musculara!

O tehnologie noua, revolutionara si extrem de eficienta prin aparatul Body Farm. Aceast nou tratament , te scapa de kilogramele in plus, iti  poate trata celulita, iar pielea devine mult mai ferma, vergeturile devin doar o amintire, iar drenajul limfatic se imbunatateste printr-o  circulatie sanguina mai activa.

In conceptul Eximia Body Farm, regasim 4 tehnici : laserul lipolitic, multiporatia, radiofrecventa, magnetoterapia si endoliful. Acest tratament este non-invaziv, nu creaza durere si se pare ca este metoda stralucita,nechirurgicala  de liposuctie.

 

Distribuie si prietenilor
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *