Nu vei mai avea nevoie de gene false dupa ce aplici aceste trucuri!

Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa si sa arate bine, asa ca nu este de mirare ca specialistii inoveaza acest domeniu zilnic. Insa frumusetea naturala este ceea ce ar trebui sa ne intereseze cel mai mult, si nu cea obtinuta cu ajutorul chirurgiei sau a altor produse.

Se intampla si in cazul genelor false. Sunt femei care nu au fost inzestrate de la Mama Natura cu gene lungi si arcuite, si de aceea isi doresc gene false. Insa efectul de gene lungi poate fi creat si fara ajutorul genelor false, ci doar cu cateva trucuri de machiaj si ingrijire.

Ondularea genelor

Primul pas cu care va trebui sa te obisnuiesti la machiajul de seara este arcuirea genelor cu un intrument special. Genele vor fi arcuite de la baza, aplicand in prealabil putina mascara. Tine genele in aparatul de ondulat timp de 30 de secunde, apoi aplica inca un strat de mascara.

CIteste si asta:  Alimentele care te ajuta unghii frumoase si sanatoase

Acest mic truc iti va arcui frumos genele si va da impresia de ochi mai mari. Ondularea genelor afecteaza usor rezistenta acestora, de aceea este bine sa folosesti aceasta tehnica doar la evenimentele speciale, si nu la machiajul de zi, care trebuie sa fie cat mai natural.

Aplicarea pudrei

Un alt truc pe care il poti pune in aplicare este sa pudrezi genele. Pune putina pudra pe un betisor de urechi si aplica pudra pe toata lungimea genelor. Acest lucru va da impresia de volum, genele tale devenind automat mai dese. Dupa 2-3 minute poti aplica si rimelul.

Aplicarea rimelului

Chiar si aplicarea rimelului necesita o anumita metoda daca vrei gene lungi si bogate. In primul rand investeste intr-un rimel bun, cu peria arcuita, intr-o parte cu peri mai lungi si in alta parte cu peri scurti. Perii lungi sunt pentru genele de sus, iar cei scurti sunt pentru genele de jos.

CIteste si asta:  Cele mai bune produse impotriva caderii parului!

Mascara se va aplica de la baza genelor catre varf, cu miscari in zig-zag pentru o acoperire mai buna si pentru a crea impresia de gene dese. Exista si spray-uri de fixare a machiajului, pe care le poti pulveriza o data ce machiajul este complet.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *