Noi pozitii sexuale pe care sa le incerci cu iubitul de Valentine’s Day!

Credeai ca ai vazut totul in materie de sex? Ei bine, afla ca intotdeuna mai gasesti cate ceva ce trebuie sa inverti, fie ca este o tehnica noua de sex tantric sau o pozitie sexuala pe care nu ai mai incercat-o. acum ca te-ai pregatit asa cum trebuie pentru seara de Valentine’s Day, ai cumparat un set sexy, ai rezervat o masa la restaurantul vostru preferat si ai aranjat dormitorul cat mai romantic este timpul sa inveti si cateva miscari noi, cu care il vei da gata.

  • Calaretul. El sta intins pe spate, cu un picior indoit si ridicat, iar tu te asezi deasupra lui, incadrand piciorul intre picioarele tale (tu esti cu spatele la barbat). Femeia are astfel controlul asupra miscarilor si profita si de stimularea clitorisului. Barbatul se poate relaxa complet in aceasta pozitie, admirand spatele partenerei si fundul acesteia.
  • Joystick. Si in aceasta pozitie barbatul sta pe spate, iar femeia se aseaza deasupra, cu fata catre barbat, sprijinindu-se in talpi (la nivelul umerilor barbatului) si in maini. Dupa penetrare, femeia se poate juca cu penisul lui ca un joystick. Pozitia este una dintre preferatele barbatilor datorita privelistii minunate pe care o au si pentru ca se pot juca cu clitorisul femeii.
  • Pe umeri. Femeia sta intinsa pe spate, iar barbatul in fata ei in genunchi. Femeia isi ridica cat de mult poate bazinul, ajutata de barbat, pana cand ajunge sa se sprijine in umeri. Este o pozitie destul de dificila si va trebui sa o exersati in prealabil de cateva ori pana cand va iesi perfect. Chiar daca este o pozitie stimulanta, femeia nu va rezista mult in aceasta postura.
  • Yin si yang. In aceasta pozitie niciunul dintre parteneri nu va domina, va fi mai mult un joc egal, din aceeasi pozitie. Partenerii stau fata in fata in genunchi. Ambii ridica acelasi picior (sa zicem stangul), cu talpa pe pat. Penetrarea nu va fi foarte adanca, insa va va da posibilitatea sa va priviti in ochi, sa ma mangaiati si sa va sarutati in timpul sexului.
  • Pompa. Daca iti place sa fii dominata atunci aceasta pozitie este perfecta pentru tine. Femeia sta pe burta, cu picioarele usor departate. barbatul se aseaza deasupra, sprijinindu-se in talpi (la nivelul umerilor ei) si in maini. Cu putina practica se obtine o penetrare adanca si o placere maxima, in special datorita stimularii punctului G.
Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *