Motivele pentru care aceste vedete nu cred in monogamie

Vedetele de mai jos nu cred in monogamie. In general vedetele vorbesc in public despre aspectele care tin de viata privata, de casatorie sau de intalniri. Unii cred in monogamie in timp ce altii sunt de parere ca asta le-ar limita dorinta de a explora.

Descopera motivele pentru care vedetele de mai jos nu cred in monogamie

Maria Bello

Maria Bello a povestit cum vede ea monogamia  dar si de ce considera ca nu a functionat niciodata casatoria „După cum observi, nu sunt căsătorită, nu am fost niciodată. Întreaga idee a monogamiei este lipsită de sens pentru mine. Este o mare minciună.”

Shailene Woodley

Shailene Woodley nu crede in monogamie, actrita este de parere ca oamenii nu sunt facuti pentru asta „Pur și simplu nu am întâlnit pe nimeni în locurile în care am fost. Nici măcar nu știu dacă oamenii sunt construiți genetic să fie cu o singură persoană pentru totdeauna”.

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg a fost casatorita de trei ori si a spus ca nu este pentru ea casatoria „Uneori, într-o relație, oamenii nu pot obține întotdeauna ceea ce au nevoie și, dacă știți oameni de încredere, la care puteți apela pentru a obține ceea ce aveți nevoie, eu spun să mergeți la ei. Este mult mai bine decât să fiți frustrați și supărați pe persoana pe care o iubiți.”

CIteste si asta:  Ce a fost obligata Victoria Beckham dupa prima nastere

Hugh Grant

Hugh Grant a vorbit de foarte multe ori despre viziunea sa privind relatiile „Dacă mă întrebi: „Crezi că ființele umane sunt menite să se afle într-o relație fidelă și monogamă timp de 40 de ani?” O să răspund nu. Admir mereu francezii și italienii care sunt foarte devotați în căsătoriile lor. Le iau foarte în serios.”

Ethan Hawke

Ethan Hawke a fost casatorit cu Uma Thurman dar relatia nu a functionat din cauza infidelitatii acestuia. Actorul s-a casatorit cu bona copiilor sai. „Dacă iubeşti pe cineva, vrei că acea persoană să se dezvolte, dar nu poţi influenţa ce va face mai departe. Oamenii au o perspectivă infantilă în privința monogamiei și a fidelității. Cei care au înşelat sunt persoane rele, în loc să recunoaştem că specia noastră nu este monogamă.”

Willow Smith

Willow Smith a dezvaluit in urma cu doi ani ca este bisexuala „În grupul meu de prieteni sunt singura persoană poliamoroasă și am parte de mai puțin sex decât prietenii mei. Cu poliamorie simt că fundamentul este libertatea de a crea o relație care să funcționeze pentru tine.”

CIteste si asta:  Urmeaza obiceiurile lui Jennifer Lopez pentru a arata mai bine

Kristen Bell

Actrita Kristen Bell a dezvaluit ca nu mai crede in monogamie „Sunt destul de sigură că nu suntem meniți să fim monogami. Este dificil și necesită multă atenție, vulnerabilite și deschidere.”

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a declarat intr-un interviu ca monogamia nu este tocmai buna pentru ea deoarece necesita mult efort. „Nu cred că este natural să fii o persoană monogamă. Probabil voi fi judecată pentru asta, însă cred că este vorba de muncă. Este multă muncă. Și faptul că trebuie să fie atât de mult efort pentru atât de mulți oameni dovedește că nu este un lucru natural.”

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *