Mesaje subliminale care il vor determina sa te ceara in casatorie

De la rasfatul absolut si pana la amenintari false, femeile incearca tot felul de metode complet gresite de a determina barbatul iubit sa le ceara in casatorie. Majoritatea femeilor uita ca atunci cand barbatii vor sa se casatoreasca totul tine de fapt de ei si nu de partenera. Sunt mai multe moduri prin care o femeile il poate face sa isi doreasca sa o ceara in casatorie, iar acestea sunt incluse in categoria mesaje subliminale.

O vizita intr-un magazin de verighete

In momentul in care o femeie vrea sa isi determine partenerul sa o ceara in casatorie poate apela si la o vizita intr-un magazin de verighete, care sa decurga natural. Spre exemplu, atunci cand cei doi se plimba pe strazi si trec pe langa un astfel de magazin, ea poate cere sa intre si sa admire cateva bijuterii, nu neaparat verighete. In momentul in care ajung la standul cu verighete, pot incerca sa probeze cateva si sa ii arate partenerului cum se vede verigheta pe deget. Este un mesaj subtil care transmite clar ca ea vrea sa fie ceruta in casatorie.

CIteste si asta:  Lucrurile pe care nu trebuie sa le accepti intr-o relatie

Cautarea celor mai frumoase inele de logodna

ReinaBijou sustine ca aceste manifestari trebuie sa fie naturale si sa nu para regizate. Prin urmare, atunci cand cei doi stau acasa impreuna sau sunt impreuna intr-un loc in care asteapta ceva, se relaxeaza, sunt in autobuz si navigheaza, ea ii poate arata lui un catalog cu cele mai frumoase inele logodna si ii poate cere parerea cu privire la inelul preferat. Este un mesaj subliminal care transmite dorinta de a fi ceruta in casatorie cat mai curand.

Mai multa pozitivitate

Un alt aspect care determina un barbat sa vrea sa se insoare este pozitivitatea. In momentul in care ea nu ii impune prea multe restrictii. In cazul in care partenerul vrea sa iasa intr-o seara cu prietenii, in care era programata o seara romantica, cel mai bine ar fi sa nu i se interzica acest lucru. Se poate gasi o alternativa si intalnirea poate fi amanata pe weekend, in care ea poate cere timp doar pentru ea, ca recompensa pentru intelegere.

CIteste si asta:  Iubitul sforaie? Cum sa il „tratezi”!

Exemple de la cupluri casatorite si care sunt fericite

Acesta este de asemenea un mesaj subliminal cu efect. In momentul in care ea ii arata lui exemple cu cupluri fericite, tehnica poate fi foarte eficienta sau poate esua, totul depinzand in realitate de subtilitatea ei. Cei doi pot face planuri pentru a se vedea mai mult cu cupluri casatorite si fericite, in oras sau in vacante. Este recomandat ca el sa fie lasat sa observe fara sa i se explice cu subiect si predicat cat de fericiti sunt ei. Daca e ceva de vazut si observat cu siguranta va observa fara sa i se atraga atentia explicit.

Toate aceste mesaje subliminale sunt o solutie optima pentru femeile care isi doresc sa fie cerute in casatorie, dar nu stiu cum sa isi determine partenerul sa le ceara, in moduri cat mai subtile.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *