Marlene Favela din nou singura

Marlene Favela a cucerit publicul roman cu rolul Esmeraldei Sanchez din telenovela El Zorro, la espada y la rosa. In luna august a acestui an actrita a implinit frumoasa varsta de 43 de ani.

Cu ce se ocupa Marlene Favela in prezent?

In luna octombrie a anului trecut actrita a dat nastere pentru prima oara unei fetite pe nume Bella Seely. Marlene si omul de afaceri George Seely si-au oficializat relatia in luna decembrie a anului 2017. In luna iunie a acestui an, actrita a confirmat divortul de omul de afaceri.

„Vreau să vă spun că da, sunt despărțită. Da, am cerut divorțul”, a  mentionat Marlene. „Fac acest filmuleț pentru că nu mai doresc ca presa să inventeze tot felul de lucruri. Era momentul să fac un pas în față, deși cei care mă cunosc știu că niciodată, de-a lungul carierei mele, nu am răspuns zvonurilor din presă”, a mai spus aceasta.
„Vreau să știți că relația mea nu s-a terminat pentru că mi-am dorit să-mi continui cariera. Acesta este un prim lucru pe care vreau să îl lămuresc. Niciodată nu mi-aș fi pus familia în pericol pentru niciun loc de muncă. M-am căsătorit cu un bărbat bun, minunat. Niciodată nu voi vorbi rău despre tatăl fiicei mele. Este un bărbat pe care îl respect, pe care l-am iubit foarte mult și cu care m-am căsătorit”, a continuat actrita.
Marlene a mai precizat ca nu a cerut pensie alimentara si ca sotul ei a platit pentru ceea ce a facut astfel incat sa se ajunga in aceasta situatie „orice ar fi făcut, (fostul ei soț) deja a plătit, pentru că a pierdut ocazia de a trăi alături de fiica și de soția lui”.

CIteste si asta:  Detalii socante despre relatia lui Tom Cruise cu fiica sa

„Vreau ca fiica mea să își iubească părinții în mod egal, pentru că amândoi avem aceleași drepturi, pentru că amândoi o iubim enorm de mult, iar ea nu a avut nicio vină că noi am luat această decizie”, a mai spus Marlene.

„Nu voi cere pensie alimentară. Singură mă voi ocupa de creșterea și întreținerea Bellei, așa cum am făcut-o din prima zi în care s-a născut. Asta se întâmplă nu din cauză că tatăl ei nu vrea sau pentru că nu îi pasă, ci pentru că situația, în momentul de față, nu îi permite. Nu doresc să lupt pentru aceste lucruri. Vreau ca fiica mea să crească în armonie” a incheiat actrita.

Marlene Favela detine in prezent un magazin online de haine. Magazinul acesteia poarta numele de Marlene Favela Fashion si se bucura de un succes imens.

Marlene a mers la Televisa pentru a participa la un casting. Aceasta s-ar putea sa fie partenera lui Gabriel Soto in telenovela „Te acuerdas de mi’. Din distributie vor mai face parte cateva nume cunoscute precum Ana Layevska, Juan Carlos Barreto si Guillermo Garcia Cantu.

CIteste si asta:  Brad Pitt este geloz pe relatia dintre Jennifer Aniston si Justin Theroux

Se pare ca actrita este dispusa sa isi vada in continuare de viata sa si sa faca ceea ce o face fericita. In plus rolul de mama singura nu o sperie, din contra isi doreste sa se poata bucura de fiica ei pe deplin.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *