Lucrurile pe care nu trebuie sa le accepti intr-o relatie

Sunt anumite lucuri pe care nu ar trebui sa le accepti intr-o relatie. Cu cat esti mai atenta la modul in care evolueaza relatia ta cu atat vei stii mai bine ce ar trebui sa faci pe viitor.

Daca partenerul tau este abuziv sau daca acesta are un comportament ce nu este tocmai in regula poti oricand sa ii comunici asta. Nu trebuie sa ramai intr-o relatie in care nu esti fericita doar pentru a nu fi singura.

Iata care sunt lucrurile pe care nu trebuie sa le accepti intr-o relatie

Abuzul fizic sau emotional

Nu trebuie sa acceptati niciun fel de abuz, fie ca este vorba de violenta fizica sau de insulte sau comportament emotional distructiv. Atat abuzul fizic cat si cel emotional nu iti vor face decat sa te faca sa te simti nefericita si neimplinita. Nu ai de ce sa ramai intr-o relatie in care nu te mai simti apreciata.

CIteste si asta:  Cum poti reaprinde pasiunea in relatie

Infidelitatea

In niciun caz nu ar trebui sa acceptati infidelitatea, fie ca este vorba de o aventura sau de o lunga relatie extraconjugala. Daca omul de langa tine nu iti mai este fidel este clar o problema la mijloc si trebuie sa gasesti pentru ea cea mai buna rezolvare.

Controlul excesiv

Daca partenerul tau incerca sa controleze totul in viata ta, inclusiv relatiile cu prietenii si familia, trebuie sa iei atitudine. Barbatul de langa tine nu trebuie sa te controleze deoarece tu trebuie sa fii persoana care ia deciziile. Chiar daca alegerile pe care le faci nu sunt cele mai bune este absolute firesc ca omul de langa tine sa te lase sa iti controlezi singura viata.

Nepasarea

Daca partenerul tau nu arata niciun interes sau empatie fata de sentimentele tale sau de problemele pe care le ai, aceasta ar putea fi un semnal de alarma pentru o relatie nefunctionala. Cu cat partenerul tau este mai nepasator cu atat relatia pe care o ai cu acesta va fi mai defectuoasa.

CIteste si asta:  Arata-i subtil ca il placi. Afla cum poti face asta

Minciuna

Nu trebuie sa accepti nicio forma de minciuna sau de ascundere a adevarului in relatia ta. Acesta este doar un pas la tot ce va urma, orice tip de minciuna nu are ce cauta in viata ta si trebuie sa stii cum sa faci fata unui astfel de partener.

Refuzul de a comunica

Comunicarea este esentiala in orice relatie. Daca partenerul tau refuza sa comunice sau sa rezolve problemele, aceasta poate duce la probleme grave in relatie. Comunicarea este cheia catre o relatie puternica si frumoasa. Daca partenerul tau nu comunica cu tine este clar ca relatia voastra are o problema care are nevoie de toata atentia ta.

Fara compromise

O relatie sanatoasa necesita compromis si efort din partea ambelor parti. Daca unul din parteneri refuza sa faca compromisuri, aceasta poate duce la probleme in relatie. Compromisurile sunt necesare in orice relatie.

Refuzul de a se angaja sau de a se implica in relatie

Daca partenerul dvs. nu este dispus sa se angajeze sau sa se implice in relatie, aceasta poate fi un semnal ca relatia nu este importanta pentru el sau ea.

CIteste si asta:  5 pozitii sexuale pe care barbatii le adora!

 

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *