Lista vedetelor care au primit diagnostice grave

Foarte multe vedete au primit diagnostice grave in anul 2022. Acestia au  primit vesti crunte legate de sanatatea lor iar viata li s-a schimbat in mod radical.

Afectiunile grave cu care acestia se confrunta sunt greu de vindecat, unele chiar sunt incurabile. Diagnosticele primite pentru unii au insemnat o lupta pentru supravietuire.

Care sunt vedetele care au primit diagnostice grave in anul 2022

Bruce Willis diagnosticat cu afazie

Bruce Willis in varsta  de 67 de ani se numara printre vedetele care au primit diagnostice grave in anul 2022. Starul american a anuntat  ca se retrage din activitate dupa ce a fost diagnosticat cu afazie. Aceasta afectiune este cauzata de leziuni la nivelul creierului si in urma acesteia apar tulburari grave de limbaj si de comunicare.

„Ca familie, ne dorim să vă împărtășim că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Recent a fost diagnosticat cu afazie, care-i afectează abilitățile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera sa ca actor, care a însemnat atât de mult pentru el. Este o perioadă plină de provocări pentru familia noastră.

CIteste si asta:  Afla ce acuzatii i se aduc Madonnei in Rusia!

Vă apreciem iubirea, compasiunea și susținerea. Vom depăși această perioadă ca o familie unită. Am vrut ca fanii lui Bruce să ni se alăture pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, dar și voi pentru el”, au transmis Demi Moore si Emma Heming.

Sharon Stone operata de urgenta

Sharon Stone in varsta de 64 de ani se confrunta cu reale probleme de sanatate. Aceasta a aflat ca are o tumoare fibroid mare care are nevoie de extirpare urgenta. Actrita a povestit ca initial a primit un diagnostic gresit si ca a fost nevoita sa treaca prin foarte multe proceduri medicale.

„Tocmai am fost diagnosticată greșit și am trecut printr-o intervenție medicală incorectă. Două epidurale, de data aceasta. Văzând că durerile se agravează, am cerut o a doua opinie: am o tumoră cu fibrom, de mari dimensiuni, care trebuie extirpată. Doamnelor, în special: nu vă lăsați amăgite. Cereți o a doua opinie. Vă poate salva viața. O să fiu la pat 4 – 6 săptămâni pentru o recuperare completă. Mulțumesc pentru grijă. Totul este bine”, a spus vedeta.

CIteste si asta:  Jennifer Lopez a fost la un pas de epuizare

Jane Fonda a facut chimioterapie

Jane Fonda are probleme grave de sanatate. Se pare ca medicii au fost nevoiti sa ii indeparteze cateva tumori benign din corp care aveau o dimensiune foarte mare.  Tot in cartea ei, Jane a vorbit despre accidentul vascular cerebral si despre  hemoragia cerebral prin care a trecut.

„Am fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin și am început chimioterapia. Acesta este un cancer complet vindecabil, 80% din bolnavi supraviețuiesc, așa că mă simt foarte norocoasă. De asemenea, sunt norocoasă pentru că am asigurare de sănătate și am acces la cei mai buni medici și cele mai bune tratamente. Îmi dau seama – și este dureros – că eu mă număr printre cei privilegiați. Fac chimioterapie șase luni și răspund destul de bine la tratamente. Credeți-mă, nu voi lăsa ca toate acestea să-mi afecteze activismul în slujba mediului. Cancerul este un profesor și sunt atentă la lecțiile pe care mi le oferă. Un lucru pe care mi l-a arătat deja este importanța comunității. M-a învățat, de asemenea, importanța adaptării la noile realități”, a spus aceasta.

CIteste si asta:  Irina Rimes s-a indepartat de familie pentru muzica

 

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *