Kama sutra- top 10 pozitii sexuale

Cu totii am auzit de Kama Sutra, celebra carte a pozitiilor sexuale. Insa Kama Sutra este mai mult decat atat. Textul indian, scris in sanscrita acum mai bine de 1600 de ani, este de fapt un ghid al sexualitatii, al intelegerii partenerilor, al implinirii spirituale. Cartea descrie si ilustreaza prin desene numeroase pozitii sexuale, de la cele mai usoare pana la cele mai dificile, care au nevoie de rabdare si practica indelungata. Descopera azi cele mai intalnite 10 pozitii sexuale.

  1. Pozitia 69. Barbatul se aseaza pe spate, iar femeia deasupra cu genunchii la nivelul capului partenerului. Astfel, partenerii isi pot stimula reciproc organele genitale pentru mai multa placere. Aceasta pozitie este una care poate fi folosita in timpul preludiului, ajutand partenerii sa ajunga la un nivel ridicat de excitatie. Atunci cand practica aceasta pozitie, barbatul este liber sa se joace cu partenera lui, sa ii mangaie clitorisul sau sanii, iar excitatia vizuala devine maxima. Unele femei pot considera aceasta pozitie josnica, sau vor prefera sexul oral alternativ pentru a se concentra pe senzatiile oferite.
  2. Misionarul. Femeie se aseaza pe spate, iar barbatul peste ea pentru a o penetra. Aceasta pozitie se foloseste de cele mai multe ori la inceputul actului sexual, fiind foarte comoda. In aceasta pozitie partenerii se pot saruta, mangaia sau chiar vorbi unul cu celalalt. Penetrarea nu este foarte adanca in cazul misionarului clasic, insa multiplele variatiuni ale pozitiei pot transforma din aceasta pozitia preferata a multor cupluri.
  3. Ancora. Femeia se aseaza putin inclinat intr-o parte. Barbatul se aseaza in genunchi si ii ridica piciorul de deasupra, in timp ce piciorul celalalt este intins sub barbat, intre picioarele acestuia. In pozitia aceasta atat barbatul, cat si femeia pot schimba unghiul de penetrare. Barbatul este cel care se excita teribil la practicarea acestei pozitii, urmare a excitatiei vizuale, insa si femeia poate fi foarte usor adusa la orgasm, deoarece aceasta pozitie favorizeaza stimularea punctului G si a clitorisului. Ambii parteneri se pot mangaia si atinge, dar barbatul este cel care isi poate stimula manual partenera pentru a ii provoca un orgasm rapid. Chiar daca poate fi putin dureroasa la inceput pentru femeie din cauza unghiului de penetrare, pozitia se poate ajusta din miscari usoare ale bazinului pana se gaseste unghiul perfect de penetrare si timulare.
  4. Alungita. Femeia se aseaza pe spate pe o masa sau birou. Barbatul sta in picioare, iar femeia il “imbratiseaza” cu picioarele in timp ce acesta o penetreaza. Pozitia favorizeaza o penetrare adanca, controlata doar de barbat. Exte o pozitie excitanta deoarece se poate practica in mai multe locuri, la birou, sau pe masa din bucatarie si le poate oferi partenerilor senzatia de nou. Nu este o pozitie pretentioasa, putand fi practicata de oricine. Barbatul are ocazia de a-si mangaia partenera si de a ii stimula clitorisului.
  5. Andromaca sau femeia deasupra. Barbatul sta intins pe spate, iar femeia se aseaza deasupra, cu fata catre barbat. Chiar daca nu are mare libertate de miscare, barbatului I se pare foarte excitanta aceasta pozitie, deoarece se poate odihni si relaxa pentru a simti o placere intensa. Femeia este cea care are de aceasta data controlul asupra tot: adancimea penetrarii, rapiditatea si unghiul penetrarii. Femeia se poate lungi pe partener, iar cu picioarele stranse penetrarea va fi mult mai excitanta si veti ajunge amandoi mai repede la orgasm, atat prin stimularea punctului G cat si a clitorisului.  Pozitia ii permite femeii sa-si dea frau liber imaginatiei si sa conduca jocul sexual cum doreste.
  6. Antilopa. Ambii parteneri stau in genunchi, iar barbatul penetreaza pe la spate femeia. La aceasta pozitie femeia trebui sa stea cu picioarele cat mai apropiate si nu foarte mult aplecata. Desi aceasta pozitie nu ofera o penetrare completa, poate fi foarte excitanta daca partenerii se mangaie si se saruta in timpul miscarilor usoare. Barbatul poate stimula atat punctul G, cat si manual clitorisul. Daca se doreste o penetrare mai adanca se poate opta fie pentru aplecarea partenerei spre fata, fie prin departarea picioarelor acesteia.
  7. Asediul. Barbatul sta lungit pe spate cu genunchii usor ridicati. Femeia se aseaza deasupra, cu spatele la partener si cu picioarele in jurul coapselor acestuia. In aceasta pozitie ambii parteneri pot avea o oarecare libertate de miscare, femeia putandu-se sprijini de picioarele barbatului. Este o pozitie excitanta pentru barbati deoarece pot vedea fesele partenerelor. Desi pare o pozitie simpla, devine repede obositoare pentru femeie. In acest caz se poate lasa putin pe spate, sprijinindu-se in maini si lanad barbatul sa continue miscarile. Unghiul de penetrare se va schimba, si evident se va schimba si senzatia oferita de aceasta pozitie.
  8. Capra sau doggy style. Aceasta pozitie se poate practica oriunde, atat din picioare, cat si in pat. Femeia sta aplecata, iar barbatul o penetreaza pe la spate. La aceasta pozitie femeia trebuie sa stea cu picioarele cat mai despartite si cat mai aplecata spre fata. Chiar daca nu exista un contact vizual, aceasta pozitie poate fi extrem de excitanta pentru barbat care detine tot controlul asupra actului sexual. Tot barbatul este raspunzator de adancimea penetrarii si rapiditatea miscarilor. In aceasta pozitie este foarte stimulat clitorisul, iar cu putin ajutor femeia poate ajunge usor la orgasm.
  9. Imbratisarea. Barbatul sta in genunchi cu picioarele sub el. Femeia va sta deasupra cu picioarele in jurul mijlocului partenerului. Pozitia este foarte intima, partenerii se pot privi in ochi si se pot mangaia in voie. Penetrarea nu este foarte adanca si miscarile nu pot fi foarte rapide, insa partenerii se pot simti ca unnul singur in aceasta pozitie. Este o pozitie care poate fi folosita la preludiu, in momentele de dupa, sau cand ambii parteneri au obosit si vor sa se odihneasca dar fara sa intrerupa actul sexual.
CIteste si asta:  Ai uitat sa cumperi cadouri pentru barbatii importanti din viata ta? Ce sa nu faci!

Lingurita. Ambii parteneri sunt culcati pe o parte in pat, barbatul in spatele femeii. Cu picioarele usor indoite barbatul penetreaza femeia de la spate. Nici aceasta pozitie nu ofera o penetrare adanca, insa barbatul se poate juca in voie cu clitorisul partenerei, lucru care poate fi foarte excitant pentru aceasta. In lipsa contactului vizual, partenerii isi pot face declaratii de dragoste la ureche. Femeia poate controla unghiul penetrarii cu miscari lente de bazin. Din aceasta pozitie femeia isi poate ridica un picior in aer sau il poate rezema deasupra coapsei barbatului pentru o penetrare mai adanca si o stimulare mai usoare a clitorisului.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *