Jojo a divortat!

Jojo, pe numele ei adevarat Catalina Grama, s-a casatorit in urma cu 3 ani cu Ionut Grama cu care are si un copil de un an si jumatate. In fata presei cei doi pareau un cuplu foarte stabil, insa se pare ca nu au fost scutiti de probleme in familie.

Jojo a confirmat divortul printr-un anunt facut pe Facebook “Dragii mei prieteni, informaţia privind divorţul dintre mine şi Ionuţ este adevărată. Ceea ce trebuie să adaug este că despărţirea dintre noi a avut loc în urmă cu mai mult timp. Decizia de a nu face publice informaţiile privind divorţul am luat-o împreună, pentru a ne proteja viaţa privată şi copilul.

Respectul şi prietenia mea pentru Ionuţ mă obligă să fac această menţiune astăzi, pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor referitoare la acest subiect.

Respectul şi prietenia mea pentru voi, prietenii mei, m-au determinat să aduc aceste clarificări.Nu voi mai face nicio altă declarație despre acest subiect pentru că vreau sa-mi protejez atât copilul, cât și pe tatăl lui.Vă mulțumesc pentru prietenia voastră necondiționată!”

CIteste si asta:  Dan Bittman face noi declaratii despre situatia din Romania generata de Covid-19

Motivul despartirii: infidelitatea. De data aceasta cea care a inselat a fost Jojo, surprinsa de catre paparazzi intr-o padure alaturi de un alt barbat. Gestul vedetei se pare ca a afectat relatia cu Ionut si acestia au decis sa divorteze. Jojo deja nu mai poarta verigheta si crede ca nu mai este nicio cale de intoarcere.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *