Iulia Albu are ca animal de companie o gaina!

Se stie ca vedetele au obiceiuri ciudate sau fac lucruri neobisnuite, insa a purta peste tot o gaina pare nebunesc. Ei bine, iata ca Iulia Albu s-a atasat de un cochin pitic, sau mai bine zis de o gaina cu pedigree. Iulia sustine ca este foarte la moda si ii cumpara pampersi speciali de 10$ bucata.

Gaina neagra de “fite” se plimba cu Iulia oriunde: la mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. LouLou, caci asa o cheama pe inaripata, este o rasfatata, iar Iulia spune ca nu ii face mizerie in casa.

„Face de o lună parte din „echipa” mea şi a fost până în acest moment unul dintre cele mai bine ţinute secrete din „showbiz”. Numele cochinului pitic este Château LouLou de la Fraise şi nu este o găină oarecare, ci o pasăre cu „pedigree”. LouLou a fost achiziţionată de la un crescător cunoscut după o deliberare de aproximativ 3 luni. Pasărea a fost aleasă în funcţie de tiparul comportamental şi penaj şi se pare că nu este o alegere chiar atât de neobişnuită în rândul vedetelor de peste Ocean. Tori Spelling este o altă posesoare a unei „cotcodacitoare”, de mătase japoneză de această data. Château LouLou s-ar putea dovedi chiar mai bine „îmbrăcată” decât multe dintre vedetele de pe plaiurile mioritice, ceea ce, până la urmă, nu ar fi chiar atât de surprinzător” a postat Iulia Albu pe Facebook.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *