Ioana Ginghina face noi declaratii despre separarea de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghina s-a despartiti de Alexandru Papadopol in urma cu patru luni atunci cand actorul a parasit casa in care locuiau. Cu toate ca actrita nu trece printr-o perioada buna a fost prezenta la petrecerea VIVA! unde a atras atentia tuturor.

In seara evenimentului Ioana Ginghina a postat pe retelele de socializare „Când treci prin momente grele pui o rochie pe tine mergi la salon,te rogi de @danavlad.makeup să te machieze, porți bijuterii și mergi la eveniment! #viatamergeinainte #gogogirl”.

Aceasta a mai declarat care era relatia ei cu Alexandru Papadopol „El plăteşte facturile, el e omul care ştie cât, ce plăteşte, şi în vacanţe el are banii. E cumva un fel de protector al nostru. Nu prea avem decizii unde să conteze cine spune ultimul cuvânt. Sigur eu nu sunt dură. Aş vrea să fiu mai dură, aşa, în general. Business-ul pe care îl am mi-a dat şi o independenţă financiară. De multe ori nu îi spun că am făcut shoppping. Rămân bagajele în maşină, nu vreau să i se facă rău când mă vede. El joacă la teatru, toată spectacolele sunt seara, normal că după 90% din spectacole rămâne la o bere. Nu stă până dimineaţă. Preponderent este mult mai mult decât mine (n.r. acasă). Eu ies cu fetele. Nu ştiu la ce oră vine, dorm. Am ani buni de când am scăpat de zona asta. Cred că un om dacă mai vrea să mai fie cu cineva este. Nu conetază cât de geloasă eşti”.
Cuplul s-a separat dupa 12 ani de mariaj. Acestia au o fetita iar in ultimul interviu Ioana Ginghina a declarat Actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit. Cuplul s-a separat după 12 ani de mariaj. Cei doi, care au o fetiță, nu mai locuiesc împreună de patru luni. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Ioana Ginghină a oferit mai multe detalii despre separarea de cel care i-a fost partener de viață. „În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii. Ruxi se duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această „bubă”, o voi face după ce se termină şcoala. Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil”.

CIteste si asta:  Cat de bune sunt compromisurile in relatie?

„Probabil că tot eu voi anunţa la un moment dat ce se întâmplă. Dar nu e cazul acum pentru că lucrurile nu sunt clare. Şi atunci n-are rost să spun ceva şi să nu se mai întâmple” a mai adaugat ea.

In momentul in care a fost intrebata daca ea si Alexandru Papadopol au mai avut probleme in cuplu a declarat „Da, au mai fost, iar lui Alexandru, la fel ca mie, nu ne place să vorbim despre problemele din viaţa particulară, ci despre proiectele pe care le avem. Nu voiam să vorbim despre viaţa personală”.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *