Invata sa obtii sprancene perfecte in 3 pasi!

Forma sprancenelor este foarte importanta pentru fizionomia fetei. Si cum probabil stii, daca te pensezi foarte mult, la un moment dat firele de par vor inceta sa mai creasca iar tu nu iti vei mai putea remodela sprancenele dupa cum doresti. Insa acest mic neajuns se poate corecta cu creionul de sprancene, pe care te invatam cum sa il folosesti in cele ce urmeaza. Iata cum sa obtii sprancene perfecte in 3 pasi!

Mai inainte de toate trebuie sa iti alegi un creion bun. Incearca mai multe produse, de la mai multe firme si cumpara-l pe cel a carei culoare este cea mai apropiata de culoarea ta naturala. Daca vei alege o culoare diferita, de exemplu negru sau maroniu, atunci cand iti vei aplica creionul diferenta de culoare va fi vizibila, si nu intr-un mod placut.

Apoi trebuie sa iti lasi sprancenele pe mana unei profesioniste, macar o data la cateva luni. Daca vrei sa iti schimbi usor forma, atunci lasa sprancenele sa creasca timp de 2 luni, fara a le mai pensa deloc, apoi du-te la o cosmeticiana priceputa. In functie de cat de mult ti-au crescut sprancenele, aceasta poate modifica usor forma acestora, insa sa nu te astepti la minuni. Apoi, pana la a doua vizita, incearca sa nu pensezi decat feriele de par care cresc pe langa forma creata de specialist.

CIteste si asta:  Cum poate influenta somnul modul in care arati

Acum sa trecem la aplicarea propriu-zisa a produsului. Primul pas va fi sa iti piepteni bine sprancenele in directia de crestere, cu ajutorul pieptenelui special de la creion. In cazul in care sprancenele tale sunt foarte lungi, le mai poti scurta cu foarfeca (atentie insa sa nu tai prea mult din firul de par si sa ai dupa aceea gauri in sprancene).

Acum urmeaza aplicarea creionului. Sprancenele se “deseneaza” intr-o singura directie, cea a cresterii firelor de par, Miscarile trebuie sa fie usoare si delicate si va trebui sa incepi de la partea interioara a sprancenelor. Nu apasa foarte tare pe creion, deoarece nu vrem linii clare, care sa fie vizibile si de la departare, ci vrem pur si simplu sa umplem putin si sa uniformizam sprancenele naturale.

Al treilea pas, si cel mai simplu, este cel in care uniformizezi culoarea aplicata cu ajutorul periutei speciale cu care vine creionul de sprancene. Toate creioanele de sprancene au si un pieptene mic pe capac, cu ajutorul caruia tu vei intinde si mai bine creionul, pentru ca acesta sa nu fie vizibil.

CIteste si asta:  Indicatii pre si post operatorii pentru marirea sanilor!

Felicitari! Machiajul sprancenelor tale este gata!

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *