Interzis in orice relatie!

Sunt lucruri pe care le acceptam mai usor sau mai greu la partenerul nostru. Insa o facem totusi, pentru ca il iubim si vrem sa ne petrecem viata alaturi de acesta. Insa exista si cateva reguli nescrise cu lucruri care sunt interzise in orice relatie!

Interzis poate ca este un cuvant mult prea dur si depinde de fiecare dintre noi care ne este pragul de acceptabilitate. Trebuie totusi sa fim constienti ca sunt anumite gesturi pe care le facem si care ne pun intr-o lumina proasta in fata celuilalt.

Femeile care se daruiesc repede vor fi uitate la fel de repede

Este de fapt o idee preconceputa cum ca nu te poti bucura de un partener pe care il placi, doar fizic, deoarece te va crede o usuratica. Asta depinde foarte mult de barbatul respectiv, insa daca se vede cu usuratice, despre el ce se poate zice?

Daruieste-te cu totul

Indiferent ca vorbim pe plan sexual sau sentimental, este bine ca atunci cand esti intr-o relatie sa te daruiesti complet si sa nu te inhibe nimic. Doar asa ii vei arata celuilalt adevarata ta fata si veti putea crea o legatura foarte puternica.

CIteste si asta:  Cum poti sa atragi iubirea in viata ta

Nu te juca cu sentimentele

Nu e corect sa te joci cu sentimentele unei persoane care te iubeste cu adevarat doar pentru ca asa vrei tu, pentru ca ai pierdut un pariu sau cine stie ce alt motiv. Fii mereu sincera atat cu tine, cat si cu persoanele din jur si pune punct relatiilor in care nu te mai simti bine.

Nu pune orgoliul mai sus de relatie

Foarte multe relatii se destrama din cauza orgoliului mult prea mare al partenerilor. Chiar daca amandoi sunteti persoane orgolioase, incapatanate si greu de convins, incercati sa ajungeti la un compromis care sa va satisfaca pe amandoi si, cel mai important, intelegeti ca nu intotdeauna viata este asa cum v-ati planificat si ca trebuie sa acceptati si schimbarile.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *