Ilie Nastase este socat ca Marica i-a furat afacerea

Ilie Nastase traieste un moment dificil. Acesta este in pragul divortului cu Ioana si are si probleme de sanatate si a fost internat in spital. Ioana Nastase a dezvaluit ca Ilie are probleme cu inima dupa scandalul cu Ciprian Marica, nasul lor de casatorie.

Declaratiile inedited facute de Ioana Nastase

”Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, a declarat Ioana Nastase.

„Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat afacerea de sub nas. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult! Ilie mi-a spus că Marica a umblat și la Consiliul de Administrație, acolo unde i-ar fi pus pe tatăl și unchiul său, fără să fi scos un cuvânt pe tema asta. A fi om în ziua de azi e lucru mare. E singurul meu comentariu. Cum să nu ai suflet, să nu te gândești că poți lua lucrul altuia, la care nu ai nicio contribuție. Nici nu contează cum te numești, Vasile sau Ion, dacă nu e treaba ta, cine îți dă ție afacerea de-o viață a altuia?!”, a mai spus Ioana.

CIteste si asta:  Dan Bittman face noi declaratii despre situatia din Romania generata de Covid-19

De unde a pornit scandalul celor doi? Ei bine, se pare ca Ciprian Marica a cerut in istanta ca Ilie Nastase sa nu mai faca parte din proiectul Fundatiei Ilie Nastase, mai exact cel care administreaza Baza Vointa. La mijloc se afla terenurile care intra in patrimoniu Fundatiei si care au o valoare de 50 de milioane de euro.

Ciprian Marica a formulat chiar si o actiune la Judecatoria Sectorului 1 inca din luna mai. Se pare ca dupa trei infatisari instanta a respins scoterea lui Ilie Nastase din fundatie.  Dupa care Marica a mai formulat o actiune la judecatorie iar in urma acesteia Ilie Nastase a fost exclus din afacere.

„Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din Fundație! M-a anunțat acum avocatul! Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred.

CIteste si asta:  Cele 4 cristale care atrag energie pura si pozitiva

Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă. M-a pus să semnezi niște procuri, niște acte și m-a păcălit. O să mă duc la poliție, la procuratură, unde va fi nevoie. Eu am vrut să fac lucruri bune și acum am fost izgonit”,  a declarat Ilie Nastase.

 

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *