Iata cum se modifica dorinta sexuala de-a lungul anilor!

Stim foarte bine ca femeile si barbatii au dorinte sexuale diferite, insa la fel de bine stim ca aceste dorinte se modifica odata cu trecerea timpului. Iata cum se modifica dorinta sexuala de-a lungul anilor!

Femei

Femeile tinere, de 20 de ani, isi doresc o relatie in care sa predomine romantismul si tandretea. La aceasta varsta, femeile inca nu sunt sigure de ceea ce-si doresc, si vor de cele mai multe ori o relatie ca-n filme. Tot acum este perioada celor mai multe experiente sexuale si experimentari in acest domeniu.

La 30 de ani se considera ca femeile au atins punctul maxim al sexualitatii. De abia acum femeile pot spune ca se cunosc cu adevarat si ca stiu ce le face placere, ce nu si ce isi doresc de la partener. Tot acum este momentul casatoriei si a unei sarcini, cele mai multe femei dorindu-si sa devina mame la aceasta varsta.

La 40 de ani, femeile nu mai au aceeasi putere de seductie si, realizand acest lucru, pot trece printr-o criza psihologica si sexuala, considerandu-se neatragatoare. Aceste sentimente ii dau senzatia de neimplinire si, impreuna cu nivelul hormonilor sexuali care incepe sa scada, femeia nu mai are acelasi libido.

CIteste si asta:  Gesturi care pot destrama un cuplu!

Barbati

In cazul barbatilor lucrurile stau putin diferit. La 20 de ani, acestia sunt bombardati de testosteron, care ii face sa fie extrem de activi sexual. Majoritatea barbatilor aflati la aceasta varsta nu isi doresc o relatie stabila, ci cat mai multe experiente sexuale.

La 30 de ani barbatul se maturizeaza si tinde catre o relatie mai stabila, multumidu-se cu o singura partenera care sa ii satisfaca toate placerile. De abia acum barbatul intelege cat de important este sa ii ofere si partenerei satisfactie.

Ajunsi la varsta de 40 de ani, barbatii nu mai sunt la fel de dornici de sex si nici virili. Din cauza scaderii nivelului de hormoni, acestia au un libido mai scazut si constientizeaza ca nu mai sunt la fel de atragatori. Pentru a-si reconfirma virilitatea, acestia incearca sa cucereasca partenere mult mai tinere.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *