Iata cum poti avea manichiura perfecta pentru o saptamana!

Te-ai saturat ca manichiura ta sa nu reziste nici macar 3 zile? Ei bine, specialistii ne ofera cateva sfaturi despre cum sa avem unghii perfecte pentru o saptamana!

Unghii scurte si rotunde

Se pare ca oja rezista cel mai bine pe unghii mai mici si rotunde decat pe cele foarte lungi si ascutite sau drepte. Explicatia ar fi simpla, cum ca cu cat sunt mai lungi , cu atat mai repde se ciobesc, iar colturile se agata de tot felul de lucruri.

Oja pe varfuri

Un truc stiut in special de cosmeticiene este sa aplice putina oja pe varf si sub unghie.

Cuticule bine hidratate

Pentru ca manichiura ta sa arate bine pentru cat mai mult timp, trebuie sa ai cuticulele foarte bine hidratate. Aplica cel putin o data pe zi un ulei pentru cuticule sau crema de maini.

Top coat

Aplicarea unui strat de top coat dupa manichiura este obligatoriu, insa ar trebui sa repeti aceasta procedura la fiecare 2-3 zile.

CIteste si asta:  Afla mai multe despre ginecomastie!

Dizolvant fara acetona

Chiar si dizolvantul este important, ne spun specialistii. Acetona afecteaza in timp unghiile, de aceea este bine sa renunti la acest ingredient.

Banda adeziva

Inainte de aplicarea ojei, pune o banda adeziva pe unghii. Acest mic truc va ajuta oja sa se fixeze mai bine si sa reziste mai mult. Si inceteaza sa mai folosesti pila pentru a netezi unghia, deoarece acest lucru afecteaza atat unghia in sine, cat si rezistenta ojei.

Oja metalizata

Se pare ca oja metalizata rexista mai mult timp, datorita ingredientelor care ingroasa lacul de unghii.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *