Iata care sunt cele mai ciudate fetisuri sexuale!

Fetisurile sexuale nu sunt ceva anormal, insa se vorbeste foarte putin despre acestea. Insa exista si cateva fetisuri sexuale cu adevarat ciudate. Sa vedem care sunt acestea!

Plusofilie

Inseamna atractia fata de jucariile de plus, iar cei care au acest fetis se imbraca precum un animal de plus si isi doresc sa intretina relatii sexuale cu persoane constumate la fel. Cei care au aceasta dorinta iubesc atat de mult jucariile de plus, incat le modifica pentru a putea face sex cu acestea.

Podofilie

Podofilia reprezinta atractia pentru picioare, si tot mai multi barbati sunt atrasi de acest fetis. Picioarele bine epilate, fine, ingrijite si cu pedichiura impecabila starnesc in ei o dorinta de nestavilit. In plus, talpa piciorului este considerata o zona erogena, care te face sa te exciti mai repede.

Clismafilia

Este o metoda practicata de catre cei care nu se pot excita decat in timpul clismelor, atunci cand o cantitate de lichid este introdusa in corp prin rect. Este probabil unul dintre cele mai ciudate fetisuri sexuala, insa cei care practica aceasta metoda se excita chiar si la vederea noroiului sau a mizeriei.

CIteste si asta:  Baiatul de cartier sau baiatul mamei?

Spectrofilia

Acest fetis este prezent la persoanele care cred foarte mult in fantome si in spirite. Atunci cand sunt singuri in camera, acestia povestesc cum simt atingeri si o senzatie de placere care se misca in tot corpul. Astfel, unii dintre ei chiar pot avea orgasm, fara a se autostimula in niciun fel.

Urinarea pe partener

Inca un fetis sexual extrem de ciudat este urinarea pe partener. Partenerii isi permit sa urineze unul pe celalalt atunci cand sunt extrem de excitati. Acest lucru poate chiar provoca orgasmul persoanei in cauza!

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *