Glume despre marile personalitati din istorie

Iti plac glumele? Atunci citeste cat mai multe glume si pamflete doar pe site-ul ponturifierbinti.com.

   Cele mai haioase glume despre personalitatile din istorie

“Iisus în desert, mergea, murea de sete, de foame, şi se întâlneşte cu unu’ care mânca dintr-o pâine. Se gandeşte: dacă rog omul asta să-mi dea şi mie să mănânc, şi îmi dă, îl iau în rai cu mine. Zice: -Te rog frumos, îmi dai şi mie nişte pâine, că mor de foame? Tipul îi da, între timp cât mânca Iisus, se apucă să bea apă. Iisus: dacă îmi dă şi apă, chiar e un om bun, şi îl iau în rai: -Măi omule, îmi dai şi mie o gură de apă? Tipul îi dă şi apă. Apoi scoate o ţigară şi trage un fum. Iisus: dacă îmi dă şi ţigară, clar îi spun că sunt Iisus şi că îl iau în rai cu mine. -Măi omule, dă şi mie să trag şi eu un fum. Tipul întinde ţigara. Trage Iisus un fum şi zice: -Măi omule, eu sunt Iisus şi te iau în rai cu mine! La care tipul: -Tare iarba, nu?”

CIteste si asta:  Woody Allen, dat in judecata!

“Un amic al lui Caragiale i s-a plâns acestuia într-o zi: – Auzi, nene Iancule, neruşinatul ăla de Georgescu, nepricopsitul, coate-goale ăla, a îndrăznit să mă facă tâmpit şi idiot. – Când, stimabile? l-a întrebat Caragiale cu un aer scandalizat. – Acum o oră. – Ce măgar! a exclamat Caragiale. Apoi, luându-l gura pe dinainte: – Totdeauna a fost în întârziere neisprăvitul ăsta!”

“Vizitând o închisoare, înţeleptul rege Solomon îi întreabă pe deţinuţi pentru ce delicte au fost închişi: – Nu ştiu, zice unul dintre ei, eu sunt nevinovat, stăpâne! – Şi tu? De ce eşti închis? – Din greşeală, stăpâne… Sunt mai nevinovat decât un prunc! Toţi spun că au fost închişi pe nedrept, în afară de ultimul, care zice: – M-au închis pentru că sunt un tâlhar. Am furat şi de la bogaţi, dar şi de la săraci… – Deţinutul ăsta să fie eliberat, ordonă regele. Aici sunt numai oameni cinstiţi şi s-ar putea să-i corupă. “

CIteste si asta:  Robert Pattison si Kristin Stewart nu mai fac sex!
Distribuie si prietenilor
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *