Glume despre marile personalitati din istorie

Iti plac glumele? Atunci citeste cat mai multe glume si pamflete doar pe site-ul ponturifierbinti.com.

   Cele mai haioase glume despre personalitatile din istorie

“Iisus în desert, mergea, murea de sete, de foame, şi se întâlneşte cu unu’ care mânca dintr-o pâine. Se gandeşte: dacă rog omul asta să-mi dea şi mie să mănânc, şi îmi dă, îl iau în rai cu mine. Zice: -Te rog frumos, îmi dai şi mie nişte pâine, că mor de foame? Tipul îi da, între timp cât mânca Iisus, se apucă să bea apă. Iisus: dacă îmi dă şi apă, chiar e un om bun, şi îl iau în rai: -Măi omule, îmi dai şi mie o gură de apă? Tipul îi dă şi apă. Apoi scoate o ţigară şi trage un fum. Iisus: dacă îmi dă şi ţigară, clar îi spun că sunt Iisus şi că îl iau în rai cu mine. -Măi omule, dă şi mie să trag şi eu un fum. Tipul întinde ţigara. Trage Iisus un fum şi zice: -Măi omule, eu sunt Iisus şi te iau în rai cu mine! La care tipul: -Tare iarba, nu?”

CIteste si asta:  Robert Pattison si Kristin Stewart nu mai fac sex!

“Un amic al lui Caragiale i s-a plâns acestuia într-o zi: – Auzi, nene Iancule, neruşinatul ăla de Georgescu, nepricopsitul, coate-goale ăla, a îndrăznit să mă facă tâmpit şi idiot. – Când, stimabile? l-a întrebat Caragiale cu un aer scandalizat. – Acum o oră. – Ce măgar! a exclamat Caragiale. Apoi, luându-l gura pe dinainte: – Totdeauna a fost în întârziere neisprăvitul ăsta!”

“Vizitând o închisoare, înţeleptul rege Solomon îi întreabă pe deţinuţi pentru ce delicte au fost închişi: – Nu ştiu, zice unul dintre ei, eu sunt nevinovat, stăpâne! – Şi tu? De ce eşti închis? – Din greşeală, stăpâne… Sunt mai nevinovat decât un prunc! Toţi spun că au fost închişi pe nedrept, în afară de ultimul, care zice: – M-au închis pentru că sunt un tâlhar. Am furat şi de la bogaţi, dar şi de la săraci… – Deţinutul ăsta să fie eliberat, ordonă regele. Aici sunt numai oameni cinstiţi şi s-ar putea să-i corupă. “

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *