Fuego le raspunde dur haterilor

Paul Surugiu cu numele de scena Fuego se declara  „cel mai lipsit de fițe artist”. In ciuda succesului sau acesta vorbeste despre oameni cu dragoste si despre el cu modestie. Asta i-a asigurat succesul de care se bucura in prezent.

Iata ce a declarat artistul

“Tare dezamăgit sunt când văd răutatea oamenilor, când îi văd pe unii și pe alții că vorbesc fără să gândească, că aruncă nemeritat cuvinte din fața unui calculator fără să fi făcut ceva notabil în viața lor. Nici nu mă enervez, mi-e doar milă de cât de mici pot fi și de felul acesta josnic și lipsit de demnitate de a trăi existența!

E firesc să nu ne placă totul și mult mai firesc este să avem opinii contrare, dar să le comentăm doar de dragul de a ne afla în treabă, mi se pare lipsit de noimă. Cum la fel cred că sunt și cei care vor să se dea cu orice preț interesanți, mimând un fel de spiritualitate și-o inteligență artificială, la care n-au acces!’,  a scris Fuego pe Facebook.

CIteste si asta:  Tudor Chirila vorbeste despre scrisoarea artistilor adresata Guvernului

Fuego si-a petrecut mai bine de jumatate de viata pe scena. Acesta a cantat si a sustinut numeroase concerte dar cu toate astea nu a uitat niciodata de unde a plecat. Chiar daca in acest moment se bucura de un succes foarte mare atat in randul tinerilor cat si in randul persoanelor adulte, Fuego nu si-a uitat niciodata originile si vorbeste cu modestie despre el si despre viata lui.

Succesul sau se datoreaza modului in care abordeaza lucrurile si pentru faptul ca nu a uitat sa respecte toti oamenii indiferent de conditia lor sociala.

„Am cântat mereu, de când mă știu, și am amintiri. Ba chiar am păstrat cu sfințenie în arhivă o casetă înregistrată de tata, în care eu cântam de zor mari șlagăre românești din vremea aceea, la vârsta de trei ani. Firește că, dacă am avut un astfel de start, ulterior totul s-a construit pe zona aceasta, inclusiv visurile mele. Adormeam cu gândul la succesul meu de peste ani, mă trezeam, luam perdele și cearșafuri din casă și făceam scene în spatele blocului, dând spectacole mărețe pentru toate scările din cartier. Pe urmă, am ajuns la școală și acolo am început să fiu remarcat pentru vocea mea, apoi la „Cântarea României și tot așa a continuat lupta mea, iar visurile s-au dezvoltat treptat.”,  a mai declarat acesta.

CIteste si asta:  Pink și fiul ei afectați de coronavirus

Fugo si-a indeplinit visul, si anume acela de a canta si de a putea aduce un plus de bucurie in sufletul oamenilor.

„Sunt un caz tipic de om care a reușit ce și-a propus și nu m-am visat altceva, chiar dacă bunica mea, care m-a crescut până la 10 ani, și-ar fi dorit să fiu preot. Sigur, cu mult noroc, cu sprijin, cu susținere, cu voință și evoluție, am ajuns să fiu mândru că, după aproape 40 de ani de la primele visuri, eu sunt acolo unde mi-am propus când stăteam pe malul Arieșului, la Turda, și priveam tăcut la mărinimia cerului!”, a mai transmis Paul Surugiu.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *