Femeile pot avea mai multe tipuri de orgasm! Iata cum le experimentezi!

Noi, femeile, suntem mult mai norocoase in ceea ce priveste orgasmul. Cercetetaorii au descoperit ca putem avea mai multe tipuri de orgasm, trebuie doar sa fim constiente de acest lucru si sa ne dorim sa le experimentam.  Iata cate tipuri de orgasm putem avea!

Orgasmul din preludiu

Acest tip de orgasme au loc inaintea penetrarii, practic in faza preludiului. Pot fi atinse prin mai multe tehnici, iar partenerul tau trebuie sa stie exact ce “butoane” sa apese pentru ca tu sa fii in al 9-lea cer.

Orgasmul sanilor

Cu o stimulare ca la carte si cu un partener rabdator, poti experimenta si un orgasm al sanilor. Partenerul trebuie sa iti stimuleze mameloanele cel putin 20 de minute pentru a te duce pe culmile placerii.

Orgasmul clitoridian

Acesta este probabil cel mai cunoscut si experimentat orgasm din cate exista. Clitorisul este foarte bine vascularizat si plin de terminantii nervoase, iar orgasmul provocat prin stimularea acestuia este foarte puternic.

CIteste si asta:  Sexul in 3, bun pentru relatie?

Orgasmul vaginal

Si acesta este un tip de orgasm care se obtine mai greu, multe femei declarand ca nu au reusit niciodata sa ajunga la orgasm doar prin penetrare. Trebuie sa fii extrem de excitata, iar partenerul tau sa nu schimbe pozitiile des si sa iti stimuleze punctul G. De cele mai multe ori, atunci cand femeile au orgasm in timpul penetrarii, acestea sunt stimulate si clitoridian, deci putem vorbi despre un orgasm mixt.

Orgasmul anal

Pentru doritoarele de senzatii putin mai tari, va propunem sexul anal. Femeile care il practica spun ca le este mult mai usor sa ajunga astfel la orgasm, iar orgasmul este mult mai intens in timpul penetrarii anale.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *