Exista vreo legatura intre infidelitate si lungimea degetelor?

Potrivit unui studiul de la universitatile Oxford si Northumbria din Marea Britanie, se pare ca exista o legatura intre infidelitate si lungimea degetelor. Sa aflam mai multe despre acest studiu!

Ar trebuie de acum inainte, sa ne uitam la marimea degetelor pentru a stii cat de infidela va fi persoana respectiva? Cam asta e concluzia la care au ajuns oamenii de stiinta care au cercetat acest aspect.

Un alt studiu tot in domeniul infidelitatii, arata ca un nivel ridicat de testosteron din timpul sarcinii, determina fatul ajuns la maturitate sa fie mult mai fidel decat cei care nu au avut mame cu acest hormon la un nivel ridicat. Si cum nivelul de testosteron este responsabil si cu diferenta de marime dintre degetul aratator si cel inelar, cei de la universitatile Oxford si Northumbria au decis sa faca urmatorul studiu.

Au avut un esantion de peste 1.300 de britanici, femei si barbati, si au comparat rezultatele lor cu un studiu despre comportamentul social si sexual. „În ambele populaţii studiate, am observat ceea ce pare să fie un grup de bărbaţi şi femei mai înclinaţi spre fidelitate şi un alt grup de bărbaţi şi femei mai înclinaţi spre vagabondaj sexual”, a explicat Rafael Wlodarski, profesor de psihologie la Universitatea Oxford, unul dintre autorii studiului.

CIteste si asta:  5 probleme care pot desparti un cuplu!

Potrivit studiului, 57% dintre barbati sunt inclinati spre vagabondaj sexual, iar restul de 43% spre fidelitate. Pe de alta parte 47% din femei sunt inclinate spre infidelitate, in timp ce restul de 53% spre fidelitate. Studiul care a analizat lungimea degetelor sugereaza un procent mai mare, atat in randul femeilor, cat si al barbatilor, care sunt inclinati spre infidelitate.

„Comportamentul uman este influenţat de numeroşi factori, precum mediul şi experienţa de viaţă, iar ceea ce se întâmplă în timpul vieţii uterine ar putea avea un efect minor asupra unui lucru atât de complex precum relaţiile sexuale umane”, a subliniat Robin Dunbar, profesor la Universitatea Oxford, unul dintre ceilalţi autori ai studiului.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *