Exista jobul ideal?

Evident ca te-ai gandit macar o data cum ar fi jobul ideal pentru tine. Sa te duci intr-un loc primitor, sa ai colegi draguti si vorbareti, un salariu pe masura si un sef cumsecade. Ei bine, lucrurile nu stau intotdeauna asa roz.

In cazul in care te regasesti in cele scrise mai sus ar trebui sa cobori din norisorii pufosi pe care stai acum si sa dai piept cu viata reala. De cele mai multe ori, majoritatea oamenilor au un job pe care il urasc sau cu care nu se simt ok. In fiecare dimineata ai acelasi program: trezirea foarte devreme, proba de alergare prin casa in timp ce te imbraci, machiezi, mananci si iesi pe usa, apoi drumul interminabil pana la serviciu daca nu esti norocoasa sa locuiesti aproape de firma la care lucrezi. Ajunsa la birou seful iti spune ce trebuie sa faci pentru azi, colegii sunt morocanosi si poate indispusi, iar seara, dupa 8 ore de munca, nu vrei decat sa ajungi acasa si sa te intinzi in pat.

CIteste si asta:  Cum iti poate asigura munca de acasa succesul pe care il doresti

Personal mi-ar placea sa am propria afacere, sa lucrez alaturi de oameni inventivi si devotati. As avea propria mea firma de consultanta financiara unde sa pot pune in practica ideile colectivului, sa cunosc oameni si idei noi, sa lucrez din placere. Imi doresc un job in care sa nu fie importanta gradul de rudenie sau alte false atribute, ci mai degraba inteligenta, devotamentul, creativitatea sau initiativa. Insa acesta este job-ul ideal care nu se va concretiza niciodata.

Chiar daca nu ai parte de cel mai bun job nu renunta la visele tale. Fii tare, mentine-te pe pozitii si ai incredere in tine ca poti trece de la acest job la unul mai bun. Descopera ce iti place, ce te pasioneaza si incearca sa faci cursuri in aceasta directie sau sa iti cauti un nou job in acel domeniu. Nimic nu este mai obositor si frustrant decat sa te duci zilnic la un job pe care il detesti, asa ca lupta-te pentru a-l schimba. Nu uita, esti singura care poate lua aceste decizii, asa ca nu astepta prea mult pana sa pui piciorul in pragul vietii tale.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *