Esti posesiva si geloasa? Iata cum iti dai seama!

Gelozia si posesivitatea ajung sa distruga o relatie, in special daca aceste trairi nu sunt tinute sub control. Foarte putine femei recunosc ca sunt posesive si geloase, insa si mai putine vor sa schimbe ceva in aceasta privinta. Cele mai multe considera ca asa este normal intr-o relatie, sa iti tii partenerul sub o continua observatie si sa ii reprosezi mereu cateva ceva, indiferent daca el a facut un anumit lucru sau nu. Sa vedem cum iti dai seama daca esti posesiva si geloasa!

Il intrebi mereu cu cine vorbeste

Este un tip foarte cautat si tu stii acest lucru. Chiar si asa, vrei mereu sa stii cine l-a sunat, cine i-a dat mesaj sau cu cine a vorbit la telefon 10 minute de nu  a putut sa iti raspunda. Poate avea legatura cu jobul lui, poate femeile cu care vorbeste nu ii sunt toate amante, ci doar colege de serviciu si tu nu ar mai trebui sa fii atat de stresanta si exasperanta.

CIteste si asta:  Secretele feminitatii intr-o relatie!

Ii controlezi telefonul si conturile pe retelele de socializare

Asta e un semn clar al geloziei. Daca vrei mereu sa ii verifici telefonul si intri pe conturile lui personale fara acordul acestuia, deja ai intrat in extrema periculoasa. Atunci cand va afla ce faci, cu siguranta se va supara si chiar isi va dori sa rupa orice relatie cu tine. Tie ti-ar placea ca cineva sa umble prin lucrurile tale personale?

Ii urmaresti telefonul

Anumite telefoane au aplicatii care iti permit sa vezi unde se afla un alt mobil oricand. Si tu esti deja familiara cu aceasta aplicatie deoarece verifici locatia iubitului tau de cel putin 20 de ori pe zi. Nu numai ca vei crea tensiuni in relatie, insa te vei framanta mereu atunci cand a iesit pana la chioscul din fata locului de munca sa isi ia o cafea, tu gandindu-te ca se intalneste cu altcineva.

Nu iti place atunci cand cunoste femei

CIteste si asta:  Tipuri de barbati cu care nu e bine sa incepi o relatie!

Bine, poate asta e in instinctul oricarei femei sa nu ii placa atunci cand iubitul ei vorbeste cu o tanara atragatoare, insa asta nu iti da dreptul sa fii mereu suspicioasa sau sa ii reprosezi de fiecare daca cand vorbeste cu o femeie. Tu nu trebuie sa cunosti toate femeile din viata lui, asa cum nici el nu-ti cunoaste toti prietenii.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *