E demonstrat stiintific! Cum arata o casnicie fericita!

Asupra relatiilor s-au facut o multime de studii. Iata insa cum arata o casnicie fericita din punctul de vedere al cercetatorilor!

Sarbatoriti cat mai mult

Se pare ca divortul nu este favorizat de intamplarile negative din cuplu, ci de lipsa evenimentelor pozitive. Asadar, sarbatoriti orice lucru bun care vi se intampla, fie ca este vorba despre o marire de salariu, despre schimbarea locului de munca, despre venirea unui copil pe lume, etc.

O greseala = 5 fapte bune

Tot in urma studiilor s-a aratat ca e nevoie de 5 fapte bune pentru ca partenerul sa se revanseze pentru o greseala. Acum nu spune nimeni ca trebuie sa numeri evenimentele pozitive si negative din viata voastra, insa daca acestea au un numar apropiat, probabilitatile unui divort cresc.

Primesti ceea ce iti doresti

Cercetarile arata ca daca iti doresti un mariaj romantic, plin de pasiune, respect si intelegere, exact de asta vei avea parte. Practic, atragi ceea ce iti doresti. Asa ca este mai bine sa cauti si sa iti doresti numai lucruri bune, care sa te faca fericita si sa te concentrezi pe obtinerea acestora.

CIteste si asta:  Secretele feminitatii intr-o relatie!

Familie si prieteni

Familia si prietenii sunt foarte importanti pentru oricine, deoarece tine de spiritul social al fiecaruia. Iar o relatie buna cu cei din jurul tau te ajuta sa ai si o casnicie mai fericita.

Incercati impreuna lucruri noi

Dupa un timp, foarte multe relatii intra intr-o stare de monotonie si chiar plictiseala. Pentru a iesi din acest impas va trebui sa descoperiti ce va place sa faceti impreuna si sa incercati si lucruri noi, pe care nu le-ati mai facut niciodata.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *