Dupa ce criterii iti alegi narghileaua

Atunci cand o persoana cauta sa se relaxeze si sa fumeze tutun aromat, ar trebui sa foloseasca o narghilea. Narghileaua este un dispozitiv care iti permite sa fumezi shisha printr-un furtun care este atasat la un vas. Narghileaua este originara din Orientul Mijlociu. A fost foarte populara in tari precum India, Turcia, Egipt si Persia. Majoritatea narghilelelor moderne sunt fabricate in China, dar poti achizitiona in continuare narghilele confectionate in Egipt. In timp ce narghilelele chinezesti sunt accesibile, calitatea nu este intotdeauna prea buna. Cand cumperi o narghilea fabricata in China, asigura-te ca achizitionezi una de sticla. Este mai durabila si iti va oferi o experienta relativ buna de fumat. Cand cumperi totusi o narghilea egipteana autentica, realizata manual, din magazin de narghilea , indiferent ce model vei alege, nu vei intampina probleme, si te vei bucura de cea mai buna experienta de fumat. Iata in functie de ce criterii trebuie sa iti alegi narghileaua:

CIteste si asta:  Ce poti vizita daca pleci intr-o vacanta in Zanzibar

Partile narghilelei

Narghileaua este formata din mai multe parti diferite. Corpul principal al narghilelei, care se numeste vas, este adesea confectionat din sticla sau un material de lut. Daca achizitionezi o narghilea care este fabricata din alte materiale, asigura-te ca acestea sunt impermeabile si temperate. Nu cumpara narghilele care sunt fabricate din cupru. Ele se pot incalzi foarte tare in timpul utilizarii si te poti accidenta. Cuprul este, de asemenea, cunoscut ca material care corodeaza, si acest lucru poate deveni toxic pentru o persoana atunci cand fumeaza narghilea. Baza din partea de jos a narghilelei vine in mai multe dimensiuni diferite. Baza ar trebui sa fie realizata din otel inoxidabil sau alte tipuri de metale rezistente.

Inaltimea narghilelei

Narghilelele au dimensiuni diferite si se gasesc pe piata narghilele mici, medii si mari. O narghilea de dimensiuni mari nu inseamna neaparat ca este cea mai buna narghilea. In realitate, pentru uz la domiciliu, cele mai bune narghilele sunt cele medii. Narghilele mici sunt bune pentru uz individual, dar nu se pot folosi la petreceri alaturi de prieteni, tocmai din cauza dimensiunilor reduse.

CIteste si asta:  Filmele de comedie pe care trebuie sa le vezi

Optiuni pentru furtun

O narghilea poate avea un singur orificiu pentru furtun, sau mai multe, pentru ca mai multe persoane sa se bucure de experienta fumatului in acelasi timp. Desi o narghilea cu mai multe orificii pentru furtun poate avea mai putina presiune, exista dopuri din cauciuc care acopera gaurile eficient, atunci cand nu se folosesc furtunurile extra. Deoarece dopurile sunt confectionate din cauciuc, acestea nu vor deteriora narghileaua.

Pretul narghilelei

Cand achizitionezi o narghilea, de obicei este bine sa alegi una de brand, pentru ca acestea sunt mai bune. Nu este recomandat sa alegi o narghilea care costa mai putin de 100 de lei. Un pret atat de mic inseamna o narghilea care nu este confectionata din materiale de calitate, si nu va functiona cum trebuie. O narghilea de calitate, costa in medie 400 de lei. Desi pare o suma mare, trebuie sa stii ca o astfel de narghilea va rezista foarte mult in timp, si te vei bucura de aceeasi experienta de fumat de fiecare data cand o folosesti, daca este depozitata si ingrijita corespunzator.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *