Detoxifiere in doar 3 zile!

O cura de detoxifiere este foarte buna pentru organism, deoarece ajuta la eliminarea tuturor substantelor nocive care s-au adunat de-a lungul anilor in organism. Specialistii recomanda o cura de detoxifiera la inceputul fiecarui anotimp, la inceputul unei diete sau la sfarsitul unei perioade in care s-a mancat foarte mult, cum ar fi sarbatorile.

Dieta este in asa fel facuta incat sa nu simti senzatia de foame si sa iti poti alege tu ce vrei sa mananci in fiecare zi, din mai multe variante. Incearca sa mananci cat mai diversificat si sa combini mai multe grupe de alimente din care ai voie. Respecta gramajul si cantitatile si te vei simti mult mai bine dupa doar 3 zile de dieta.

Micul dejun:

– 220 de mililitri de apa in care ai stors putin suc de lamaie;

– un ou facut jumari, amestecat cu ierburi proaspete cum ar fi busuioc sau oregano, si o felie de paine integrala prajita sau o ceasca de ovaz fiert cu doua lingurite de nuci;

CIteste si asta:  5 alimente pe care nu trebuie sa le ai in carucior!

– 220 de mililitri de ceai verde decofeinizat sau de ceai de plante;

Gustare:

– un mar taiat felii cu o lingurita de unt de arahide;

Pranz:

– o cana cu spanac proaspat sau usor calit, peste care adaugi suc de lamaie sau de portocala, sau o cana cu sparanghel, peste care ai pus o lingurita de ulei de masline, usturoi si suc de lamaie;

– 110 grame de somon, pui sau muschi de porc, gatit la cuptor sau la gratar, asezonat cu condimente;

– o jumatate de cana cu boabe de fasole fierte;

– 220 de mililitri de apa sau ceai verde decofeinizat;

Gustare:

– o jumatate de cartof dulce sau o portocala ori grepfrut;

– 110 mililitri de iaurt cu un continut scazut de grasime;

Cina:

– salata de spanac cu legume, la care adaugi o lingurita de ulei de masline extra virgin amestecat cu suc de lamaie sau otet;

– o cana cu sparanghel gatit la aburi;

CIteste si asta:  Ce greseli faci atunci cand vrei sa slabesti!

– 110 grame de carne de pui fara grasime, la gratar sau cuptor, cu condimente;

– o jumatate de cana cu orez brun fiert;

– 220 de mililitri de apa sau ceai verde decofeinizat;

Gustare:

– o cana cu afine;

110 mililitri de iaurt degresat.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *