Despartirea anului Pepe si Raluca Pastrama au divortat

Pepe si Raluca Pastrama nu mai formeaza un cuplu. Din ce spune artistul cei doi nu mai locuiesc impreuna de mai bine de doua saptamani.

    Iata ce au mentionat cei doi

„Vreau să vă fac un anunţ extrem de important, pentru mine şi cred că şi pentru voi, trist totodată, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţie, în momentul de faţă, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni” a declarat Pepe.

„Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Asta pentru că am înţeles nişte lucruri, şi eu, şi ea, nu mai există tensiuni, sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei, după ce am trecut acest prag, restul nu mai contează.

CIteste si asta:  Topul celor mai triste filme din toate timpurile

Sper din suflet să ne respectaţi decizia, să nu comentaţi prea mult.

Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!”, a marturisit Pepe intr-un video postat pe contul sau de YouTube.

Ce a avut Raluca de spus cu privire la relatia sa

Cu putin inainte ca Pepe sa faca marele anunt Raluca a facut o declaratie prin care lasa de inteles ca are probleme in casnicie.

„Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze”,  a spus Raluca Pastrama.

„Mi-aș dori așa. Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație, îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna. Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine. De-asta niciciodată nu am vrut să dau nici interviuri și mi-a fost cumva frică să răspund, că întotdeauna cuvintele îmi erau răstălmăcite și am zis că mai bine tac, ca să fiu în siguranță și să nu mai stau să mă supăr când începe lumea să mă judece pentru ce spun”, a mai adaugat aceasta.

CIteste si asta:  Adelina Pestritu diagnosticata cu Covid-19. Afla mai multe despre starea vedetei

Pepe si Raluca Pastrama s-au casatorit in anul 2012 la doar doi ani de divortul de Oana Zavoranu.  Pe atunci tanara avea doar 21 de ani  si era indragostita lulea de Pepe.  Nunta celor doi a avut loc intr-un cadru de vis si in prezenta a peste 300 de persoane.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *