Descoperiri incredibile despre infidelitate!

Infidelitatea nu mai este un subiect tabu, in zilele noastre tot mai multe cupluri confruntandu-se cu aceasta problema. Insa iata ce descoperiri socante au facut cercetatorii despre infidelitate!

Creste riscul de fractura de penis

Mai multi medici care au tratat astfel de fracturi au spus ca majoritatea barbatilor care veneau la ei cu aceasta problema erau infideli. Acestia capatasera fractura in timpul unei relatii sexuale extraconjugale.

Creste riscul atacului de cord

Un studiu realizat in Florenta a scos la iveala ca cele mai multe atacuri de cord care au loc in timpul partidelor sexuale afecteaza barbatii care sunt infideli. S-ar parea ca infarctul este cauzat de constiinta prea incarcata a barbatului, dar poate avea legatura si cu nivelul de stres sau cu alimentatia.

Amantul nu este mai chipes

Tot conform studiilor, a iesit la iveala faptul ca cei care aleg sa insele nu o fac cu persoane mai atragatoare decat partenerii oficiali. De cele mai multe ori, la amant nu ne intereseaza infatisarea, ci cat de bun este la pat, cum stie sa ne asculte si sa ne consoleze cand avem nevoie.

CIteste si asta:  Cat de mult poate ajuta terapia de cuplu

Infidelitatea este genetica

Cercetatorii suedezi au realizat un studiu despre genetica si infidelitate. Acestia au descoperit variatia unei gene, prezenta la 4 din 10 barbati care erau infideli. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca barbatii care poarta doua copii ale genei allele 334 sunt mai putin fericiti si multumiti de relatia lor, asa ca apeleaza la amante.

Daca mama este infidela, si fiica va fi la fel

Un alt studiu din Marea Britanie a dezvaluit ca daca mamele au fost infidele si fiicele au sanse mari sa faca acest pas mai tarziu in viata. Din femeile care au participat la studiu 73% au inselat, vazandu-si mamele ca au facut acelasi lucru.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *