Descopera mesajul transmis de fratele actritei Kelly Preston dupa moartea acesteia

Actrita Kelly Preston a murit  la 57 de ani dupa ce timp de 2 ani s-a luptat cu cancerul la san.  Intreaga ei familie sufera enorm dupa moartea sa.

Iata ce a declarat fratele actritei

Chris Palzis, fratele mai mic al actritei a declarat ca este pur si simplu devastat de moartea acesteia „întreaga familie este pur și simplu devastată de această veste. Încă plângem dispariția ei deci nu vrem să facem multe comentarii” a mentionat acesta.

„Ea a fost o lumină și o luptătoare și va fi întotdeauna amintită pentru modul în care reușea să scoată la lumină tot ce era mai bun în oameni”,  a mai declarat Chris. „Este sfâșietor. Tocmai ne-am întors de lângă patul ei din Florida. Am fost toți în Florida”a mai mentionat acesta.

„În dimineața zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, soție și mamă adorată, a murit după o luptă de doi ani cu cancerul la sân”, a declarat un reprezentat al familiei.

„Alegând să ducă această luptă în privat, ea a făcut unele tratamente medicale pentru o perioadă, susținută de familie și prietenii apropiați”,  a mai declarat reprezentantul.

CIteste si asta:  Brad Pitt este geloz pe relatia dintre Jennifer Aniston si Justin Theroux

„A fost un suflet frumos, iubitor și strălucitor căreia i-a păsat foarte mult de ceilalți și care a adus viață oricărui lucru pe care l-a atins. Familia ei solicită înțelegere pentru dorința de respectare a intimității în aceste momente tragice” a mai mentionat acesta.

Fiica ei, Ella Travolta a transmis un mesaj emotionant pe Instragram.  Acesta a postat la cateva ore dupa decesul mamei ei mesajul „Nu am cunoscut pe nimeni atât de curajos, de puternic, de frumos și de iubitor ca tine” dupa care a continuat „Orice persoană care este norocoasă să te fi cunoscut sau să fi fost în prezența ta va fi de acord că aveai o aură și o lumină care nu a încetat niciodată să strălucească și care făcea instantaneu fericită pe orice persoană care se afla alături de tine. Îți mulțumesc că ai fost alături de mine indiferent de situație. Îți mulțumesc pentru dragostea ta. Îți mulțumesc pentru ajutorul tău și îți mulțumesc pentru că ai făcut lumea asta să fie un loc mai bun. Ai făcut viața mea atât de frumoasă și știu că vei continua să faci mereu asta. Te iubesc foarte mult mamă”.

CIteste si asta:  Descopera mesajele pe care celebritatile le-au transmis cu ocazia zilei de 8 martie

John Travolta a postat si el un mesaj pe contul sau de Instagram „Dragostea și viața lui Kelly vor fi întotdeauna amintite. O să îmi acord un timp pentru a fi alături de copiii mei care și-au pierdut mama, așa că vă rog să mă iertați în avans dacă nu veți mai auzi o perioadă de noi. Însă, trebuie să știti că voi simți valurile vostre de dragoste în săptămânile și lunile care vor urma și cât ne vom vindeca”.

Kelly Preston a fost casatorita cu John Travolta si au avut impreuna trei copii: Ella in varsta de 20 de ani si Benjamin in varsta de 9 ani. Fiul cel mare al cuplului, Jett a murit la varsta de 16 ani in ianuarie 2009.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *