Daca iti doresti rafturi

Puneti o dorinta de sarbatori si se va indeplini! Copiii isi doresc dulciuri si jucarii, adultii isi doresc lucruri utile pentru casa si pentru afacerile lor. Mare fiind iti poti lua ceea ce doresti, daca ai bani, dar cand erai copil, depindeai de vointa adultilor.

Nu stiu voi ce doriti, dar eu vreau rafturi pentru pivnita si afacerea mea, un semineu pentru sufragerie si mai multe covoare.

Imi doresc lucruri de care sa ne bucuram toti, care sa ne sporeasca gradul de confort si sa ne asigure subzistenta.

In trecut, cand isi dorea cineva rafturi se pregatea de asteptat. Mai intai cumpara scandura si era bine sa gaseasca uscata si de stejar. Apoi cauta mesterii care masurau, taiau scandurile la marimea raspectiva si ii solicitau beneficiarului si cuie si capriori pe care sa bata scandurile.

Se taiau materialele si incet-incet rafturile prindeau contur. Gospodina se bucura ca in sfarsit are pe ce sa aseze ordonat produsele, iar dupa un an se rupea o scandura si trebuia inlocuita, daca nu avea ghinionul sa se prabuseasca intrg sistemul si sa cheme iar mesterii si sa cumpere scanduri.

Adevarata revolutie in materie de rafturi s-a facut dupa ce Storeexpert.ro a pus la punct rafturile metalice si a aparut si pe piara din tara noastra.

Acest furnizor de rafturi a adus conceptul de rafturi perene, de rafturi reciclabile, de rafturi personalizate pe afacere si pe trebuinte si de rafturi platite cum poate clientul.

CIteste si asta:  Ela Craciun sustine ca de cele mai multe ori copiii se simt implicati in certurile adultilor

Ce inseamna rafturi perene? Sunt sistemele de depozitare care nu necesita inlocuire anuala, ci se muta simultan cu afacerea si cu putina intretinere tin 20-30 de ani.

Au o durata de viata mare si in acelasi timp isi mentin aspectul. Nu se fac urate, cum se faceau cele din lemn care se innegreau sau se umpleau de carii.

Rafturile metalice sunt reciclabile, cand nu iti mai folosesc deloc. Daca nu doresti sa le mai pastrezi sau sa le inchiriezi altora care au nevoie, le duci la fier vechi si iti recuperezi o parte din bani dupa ce le-ai folosit atata timp. Iata de ce ele aduc posesorului maximum de profit.

Investesti in ele (putin, fiindca nu costa mult), le folosesti 20 de ani, apoi le inchiriezi sau le duci la reciclat si tot mai iei ceva pe ele.

Rafturile difera de la afacere la afacere, fiindca exista mai multe tipuri de sisteme de depozitare. Cele pe care le vezi in magazine, in supermarketuri si in pivnitele oamenilor sunt acele rafturi simple, dar exista sisteme despre care nu ai auzit, daca nu lucrezi in domeniu, in industrie sau la magazinele de materiale de constructie.

In intreprinderi mari, sistemele complicate de rafturi se ridica pe doua-trei etaje ca jos, pe orizontala, sa aiba loc oamenii sa isi desfasoare activitatea.

CIteste si asta:  Faci si tu aceste greseli atunci cand cureti baia?

Iti este greu sa iti imaginezi, dar un sistem complex de rafturi este o constructie in alta constructie!

Exista rafturi pentru depozitarea lenjeriilor, a pernelor si a cutiilor mici, dar si pentru pastrearea materialelor de constructie lungi si fragile.

Poate ca nu ai mai auzit pana acum sa existe vreun magazin care sa accepte achitarea produselor in functie de posibilitatile clientului, dar la Storeexpert acest lucru este posibil.

Cine are bani poate cumpara rafturi metalice noi, platindu-le pe loc.

Reprezentantii magazinului se gandesc insa si la cei care au nevoie de rafturi, dar nu au bani suficienti si le inchiriaza rafturi. Solutia este ideala pentru cei care au nevoie sezonier de un sistem de depozitare si din cauza acestui fapt nu vor sa blocheze spatiul.

Sunt si intreprinzatori care vor rafturi si au nevoie de ele ca de painea calda, dar nu le pot plati nici azi, nici maine. Pentru ei s-a inventat plata in leasing, iar prima transa coincide cu capacitatea cumparatorului de a achita o parte din bani.

Solicitarea unui sistem de rafturi de la Storeexpert.ro include o serie de oportunitati de care toti clientii sunt incantati. Iata care sunt acestea:

  1. Proiectarea sistemului si masuratorile se fac de catre specialistii Storeexpert.ro si sunt manopere care intra in pretul rafturilor.

Sa nu spui ca stii si tu sa iei o masura, fiindca nu este asa! Ai nevoie de viziunea specialistului cu experienta, daca ti-ai propus sa nu irosesti un centimetru patrat din spatiu. Cine masoara isi asuma raspunderea, prin urmare de ce sa iei tu masurile sau sa pui pe cineva de la firma, cand specialistii vin si fac perfect acest lucru gratuit?

  1. Transportul la adresa indicata a rafturilor care necesita montare. Storeexpert preia pe rand toate grijile cumparatorului care isi doreste rafturi bune si rezistente.
  2. Asigurarea montajului si a intretinerii rafturilor, revizii periodice ale sistemelor.
CIteste si asta:  Invata-ti pisica sa nu mai distruga mobila!

Rafturi de la Storeexpert imi doresc si eu, fiindca sunt excelente si specialistii care vin sa le proiecteze, sa le monteze si sa le intretina imi ofera garantii ca produsele mele se afla in siguranta.

Am aflat de acest furnizor de rafturi de la prietenii mei care au afaceri in oras si au cumparat rafturi de le ei. Unii au inchiriat si utilaje de la Storeexpert, sa usureze munca salariatilor.

La curatatoria chimica de sub pod, ei au montat rafturile metalice pe care se asaza lucrurile aduse de clienti, la magazinul de materiale de contructie ei au pus la punct depozitul, iar la supermarket si magazinul de piese auto recunosc tot rafturile acelea metalice elegante si rezistente.

Am fost buna tot anul, am adunat banii necesari si sunt sigura ca Mosul imi va aduce rafturile mult dorite de la Storeexpert.ro.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *