Cum sa slabesti 10kg sanatos, intr-o luna!

Este una dintre cele mai eficiente diete: dieta cu orez. Dieta a aparut pentru prima data in 1939, in SUA si a fost special creata pentru persoanele supraponderale sau care au afectiuni ale inimii sau rinichilor. Chiar daca este destul de drastica, dieta promite rezultate spectaculoase. Dulciurile, sarea, grasimea sau orice mancare procesata sunt strict interzise.

Principiul dietei este consumul de orez, alaturi de alte alimente precum cereale integrale, fructe si legume, lactate slabe si proteine. Se permite doar consumul orezului brun sau salbatic, preparat in orice fel cu maxim 1 lingura de ulei de masline si mirodenii. Dieta are 3 faze, dupa cum urmeaza:

Prima faza. Aceasta faza tine o saptamana. In prima zi vei manca doar orez. Celelalte 6 zile vei consuma orez alaturi de 2 fructe si 3 portii de amidon (cartof, paste, cereale) pe zi. Se poate consuma si un produs lactat dimineata, cu 0% grasime. In aceasta faza ar trebuie sa slabesti cel mai mult.

CIteste si asta:  5 meniuri sanatoase pentru birou!

A 2-a faza. Si aceasta faza tine tot o saptamana. In prima zi vei consuma doar orez. Urmatoarele 5 zile vei consuma aceleasi alimente ca in prima faza. In cea de-a 7-a zi a celei de-a 2-a faze vei introduce in alimentatie legume si carne slaba de pui, curcan sau peste. In aceasta faza slabirea este putin mai inceata, insa continui sa mai dai jos 2-3 kilograme.

A 3-a faza. Aceasta faza este de intretinere si poate dura maxim 2 saptamani. Prima zi se consuma doar orez. Urmatoarele 4 zile se adauga doar legume la dieta (alaturi de fructe, amidon si lactate), iar in celelalte zile se introduce din nou carnea. In faza de intretinere trebuie sa ai grija ca numarul caloriilor ingerate sa nu depaseasca 1200-1500 de calorii zilnic.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *