Cum sa obtii o manichiura in degrade in doar 5 minute la tine acasa!

Rezultatul este minunat si nu ai nevoie de multe “instrumente” de lucru. Cu putina rabdare si practica vei ajunge dupa cateva sedinte sa le faci si prietenelor tale manichiura, atat de mult vei fi apreciata! Urmeaza pasii de mai jos pentru a obtine o manichiura in degrade repede, simplu si la tine acasa.

  • Primul pas este acoperirea unghiei cu stratul de baza, adica cu un intaritor incolor. Le gasesti in magazine si unele pot contine vitamine pentru a hrani unghia. Acest strat are rolul de a proteja unghia de colorarea ce va urma si ar trebui sa il folosesti de fiecare data cand iti faci manichiura.
  • Alege 2 oje de nuante diferite pe care vrei sa le folosesti la degrade. Aplica lacurile de unghii , vopsind o unghie de o culoare si cealalta unghie de alta culoare.
  • Ia o buretel si rupe o particica din el. Pe o foaie de hartie varsa cateva picaturi de oja. Folosind buretele impregnat cu oja vei obtine degradeul dorit (oja pe care o pui cu buretele pe unghie trebuie sa fie de cealalta culoare decat oja care este deja pe unghie, ca in poza). Poti repeta de mai multe ori acest pas, pana cand iese asa cum iti doresti.
  • Acum trebuie sa uniformizezi. Pe deasupra degradeului, folosind culoarea de baza, incearca sa faci astfel incat linia de demarcatie a celor doua culori sa dispara  incet (folosind si in acest caz buretel).
  • Inainte ca oja sa se usece aplica un top coat (lac de unghii incolor), care sa dea luciu manichiurii tale. Sterge surplusul de oja de pe marginea unghiilor (daca te-ai murdarit cu buretelul) si bucura-te de noua ta manichiura.
Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *