Cum sa ne controlam mintea

Metoda Silva

Aceasta metoda este descoperita de Parapsihologul Jose Silva(nascut in 1914) si este o cale care ridica la suprafata capacitatile psihicului superior al omului. O metoda de control mental.

Avantajele Metodei Silva

Este o solutie antistres – Este cunoscut faptul ca stresul genereaza boli , scade performantele profesionale, scade calitatea si durata vietii. Esenta acestei metode, este ca ne folosim de forta propriei minti. Metoda Silva ne invata cum sa facem fata stresului , ce putem face pentru a-l combate sau cum sa-l evitam .Stresul este de doua tipuri : real si inchipuit. Stresul inchipuit, este cel mai nociv, deoarece se manifesta prin frica, invinovatire, griji si nemultumire . Acest stres inchipuit , are o energie care se poate transforma in probleme ale inimii, dureri de cap, disfunctii ale tractului digestiv, iar aceste afectiuni au o componenta psihosomatica. Pentru a combate stesul, se aplica Metoda Silva chiar atunci cand stresul este la debut.

Controlul undelor alfa – Pentru motivatie si success. Undele cerebrale  functioneaza in doua dimensiuni : lumea fizica – frecventa beta si lumea spirituala- frecventa alfa.  Frecventa alfa este responsabila de eficienta functionarii creierului. Cheia pentru a obtine relaxare si pentru imbunatatirea functiilor psihice, este sa putem controla undele cerebrale alfa. In momentul in care undele alfa sunt in actiune,  se elimina stresul,  circulatia sangelui si respiratia se imbunatatesc,  se stimuleaza sistemul imunitar si organismul devine mai puternic in fata situatiilor stresante din viitor.

CIteste si asta:  Metode prin care iti poti simplifica viata

Vindecare –sanatate. Indrumati de un instructor , putem invata cum sa intram in alfa , printr-o tehnica pe care mai tarziu o putem aplica singuri. Se va intra intr-o stare de relaxare profunda timp de 30 de minute si putem vizualiza pe ecranul mental “ anumite persoane, obiecte, intamplari. Apoi se invata meditatia active , prin care putem determina sa se intample anumite evenimente pe care ni le dorim. Acest exercitiu ajuta la neutralizarea stresului, a tensiunilor fizice si psihice, la imbunatatirea sanatatii, , a memoriei si a atentiei, eliminarea obiceiurilor proaste , invatarea eficienta si rapida etc.

Scaderea in greutate- Totul vine din minte , asa ca puteti scapa de obiceiurile care v-au facut sa pierdeti increderea in sine. Este suficient sa ne dorim puternic  si sa fim  ferm convinsi ca putem reusi sa slabim si vom slabi. Ne imaginam exact rezultatul pe care dorim sa-l obtinem , zona cu zona ex. : .abdomenul  neted, o talie supla , o forma armonioasa a corpului.Ne imaginam intreg procesul pas cu pas,  de la dieta pe care o vom adopta si exercitiile fizice pe care le vom aborda , la cum ne vom simti cand vom arata asa cum ne dorim.

CIteste si asta:  Iata care sunt motivele pentru care mentii relatiile cu oameni dificili

In anul 1997 Jose Silva  a creat sistemul Ultra Mind. Sistemul este metoda prin care putem folosi propria intuitie pentru a comunica cu inteligenta  superioara, pentru a crea o lume mai buna . UltraMind , este creat de Jose Silva , cu intentia dezvoltarii generale , nu numai personale.

Aceasta metoda de control mental a inregistrat un success imens in intreaga lume si aduce beneficii prin exercitii care ofera o calitatea mai buna a vietii si combaterea stresului.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *