Cum să îngrijești și să păstrezi pantofii casual în stare bună

Cu toții avem o pereche de pantofi pe care ne dorim să îi putem purta mereu. Cu toate acestea, la fel ca orice alt lucru, pantofii nu pot să dureze o veșnicie. Aceștia sunt expuși uzurii, motiv pentru care atât aspectul cât și confortul oferit pot avea mult de suferit după o lungă purtare.

Există un mod de a păstra pantofii casual în stare bună pentru o mai lungă perioadă de timp. Iar acest lucru implică o îngrijire atentă și mai ales constantă.

Dacă și pe tine te preocupă să afli cum să îngrijești și să păstrezi pantofi dama în stare bună pentru o mai lungă perioadă de timp, atunci ai ajuns la locul potrivit. Am pregătit împreună cu echipa de la Tocmania.ro un scurt ghid care îți spune cum să faci asta.

Iată care sunt recomandările pe care trebuie să le pui și tu în practică:

Curăță pantofii regulat

Pentru început, secretul unei perechi de pantofi longevivi este o curățare cât mai detaliată realizată în mod regulat. Pentru a face pantofii să fie ca noi trebuie să folosești o perie nu foarte aspră și o soluție de curățare. Cu ajutorul acestora vei putea îndepărta toată murdăria și praful de pe pantofi.

CIteste si asta:  Silvia Serban revolutioneaza industria modei

Dacă este vorba despre o pereche de pantofi din piele naturală, atunci ai putea folosi o soluție specială pentru curățarea acestora. În acest fel vei obține rezultatele optime.

Folosește un strat de protecție

Există diferite soluții ce pot fi folosite pentru a aplica un strat de protecție pe suprafața pantofilor tăi. Folosind un astfel de produs, vei face ca pantofii tăi să facă față mai ușor umezelii dar și împotriva altor factori externi.

Ar trebui să îți protejezi și tu pantofii aplicând un strat de protecția pe materialul acestora. Nu vei regreta că ai ales să faci asta.

Pantofi-casual-din-piele-naturala

Folosește un spray împotriva umezelii

Umezeala din interiorul încălțămintei poate cauza o mulțime de probleme, așa cum sunt mirosurile neplăcute, transpirația sau disconfortul. Toate aceste probleme pot fi evitate cu ușurință folosind un spray împotriva umezelii. Pe acesta îl vei folosi pentru a pulveriza în interiorul încălțămintei iar astfel vei scăpa atât de mirosurile neplăcute cât și de celelalte probleme cauzate de umiditate.

CIteste si asta:  Trucuri ca sa pari mai slaba!

Păstrează pantofii uscați

Un alt mod minunat de a păstra pantofii în condiții bune pe termen îndelungat implică uscarea acestora ori de câte ori se udă. De asemenea, trebuie să usuci complet pantofii înainte de a-i purta din nou.

Este o metodă simplă dar foarte eficientă de a păstra pantofii în condiții optime pentru o mai lungă perioadă de timp.

Păstrează-le forma

Există numeroase accesorii pe care le poți folosi pentru a păstra forma pantofilor, așa cum sunt calapoadele sau alte inserții. Îți recomandăm să folosești aceste accesorii, deoarece astfel pantofii pe care îi iubești atât de mult nu vor suferi deformări ci dimpotrivă, vor fi mereu ca noi, ceea ce sigur îți va oferi satisfacție și mulțumire.

Depozitează-i corect

În final, nu ne mai rămâne decât să îți recomandăm să păstrezi pantofii damă într-un loc uscat și întunecat. Umiditatea sau expunerea directă la razele soarelui poate cauza decolorarea sau uscarea excesivă a pantofilor, așa că vor fi distruși. Îți dorești asta? Probabil că nu.

CIteste si asta:  Stilul Masculin purtat de femei!

Aplică recomandările din acest articol, iar în acest fel vei putea avea perfectă grijă de pantofii tăi. De asemenea, dacă ai nevoie de o nouă pereche de pantofi damă, recomandarea noastră este Tocmania.ro.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *