Cum s-a imbolnavit Adriana Trandafir de Covid-19

Adriana Trandafir a vorbit deschis despre cum a luat virusul Covid-19 si cum a stat in spital timp de sase saptamani.  Aceasta povesteste ce simptome a avut. Acceseaza ghimpele.ro daca vrei sa descoperi si alte vedete care au fost infectate cu acest virus.

     Iata ce a declarat actrita

„Am filmat la „Te cunosc de undeva”, pe 8 iunie, şi, pe 12 iunie, am fost invitată la „Chefi la Cuţite”. (…) Am simţit că mi-e frig – şi la Marcel tot aşa a debutat – şi le-am spus să închidă aerul condiţionat. Am mers noaptea acasă, am mâncat o felie de pepene rece şi, de atunci, a debutat simptomatologia cu un inconfort la gât – ceea ce pentru mine nu este nimic grav pentru că fac foarte des lucruri de-astea – cu o senzaţie de roşu în gât. Era aşa o jenă pe care o am de fiecare dată când poate vorbesc mai mult, când poate țip.”, a povestit Adriana.

„Am început să fac frisoane, temperatură, dar eu am mai trecut prin lucruri din astea. Nu mi s-a părut nimic deosebit, până când mi-au dispărut gustul şi mirosul şi mi-a fost atât de rău încât nu mă mai puteam ridica din pat. Soţul meu a spus să chemăm un doctor. Am spus nu. Era weekend şi am zis că o să stau să zac şi o să îmi revin. Dar nu a fost aşa”, a mai declarat aceasta.

CIteste si asta:  Pilulele contraceptive afecteaza memoria femeilor!

Adriana a avut alaturi intreaga familie dar a trecut prin clipe cumplite. Actrita a spus ca isi dorea sa moara „Îmi doream să fiu în moartea clinică pentru că mie mi-a fost bine pe traiectul ăla în sus. Atât de rău mi-a fost. Am avut senzaţia de nu ştiu câte ori că am să mor. Am fost sigură că am să mor pentru că am stat singură în pătuțul meu, nu am vrut să mai vină nimeni, deşi toată familia mea a fost lângă mine.”,  a mai explicat ea.

Adriana este fericita ca este in viata dar a spus ca a trecut prin niste momente cumplite. Lupta cu boala a afectat-o mai mult decat si-ar fi dat seama „Am zis dacă mi-a dat să trec și prin asta înseamnă ori că mă iubește foarte mult și mă încearcă și mă pune să trec și peste obstacolul ăsta. Eu am dus o viață frumoasă. Se poate muri și la 65 de ani. Acum, dacă ar fi să plec, eu plec fericită. Eu sunt un om fericit.” a mai mentionat Adriana.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *