Cum reuseste sa evite Elena Gheorghe capcana monotoniei in cuplu

Elena Gheorghe si Cornel Ene s-au cunoscut in urma cu 18 ani si sunt casatoriti din anul 2012. Cei doi au impreuna doi copii, un baiat Nicholas si o fata Amelie. Primul copil al celebrului cuplu, este Nicholas Razvan in varsta de 10 ani si o fata pe nume Amelia Nicole in varsta de 4 ani. Intre Elena si Cornel exista o relatie pe baza de respect si de incredere.

Elena a spus ca intr-o casnicie sanatoasa este foarte important ca ambi parteneri sa isi acorde spatiu mai ales daca lucreaza impreuna. Vedeta a spus ca este foarte important ca partenerii sa isi acorde spatiu mai ales daca cei doi lucreaza impreuna. Cu cat vor acorda mai multa libertate cu atat cuplul va fi mai stabil si mai sanatos din punct de vedere emotional.

Ce a spus vedeta despre casnicia ei?

“Eu și Cornel ne dăm spațiu, chiar dacă lucrăm împreună. El are activități separate, merge la kickbox, la studiu cu instrumentul la care cântă, sau cu prietenii lui în diverse locuri. Eu, la rândul meu, merg la pilates, cu prietenele mele în parc sau la film…

CIteste si asta:  Fuego le raspunde dur haterilor

Și-n tot acest timp ni se face dor unuia de celălalt. În plus, petrecem timp de calitate împreună, fără copii. Plecăm la concerte și poate mai stăm o zi extra sau îi lăsăm pe cei mici la bunici și evadăm un weekend la munte sau la mare. Contează foarte mult să rupi rutina!

Eu, la un moment dat, l-am păcălit pe Cornel că trebuie să mergem la aeroport, să luăm pe cineva, iar acolo l-am anunțat că plecăm în Italia. Privirea lui a meritat toate eforturile. Trebuie să existe acțiuni care să facă relația mai interesantă în mod pozitiv “ a spus Elena Gheorghe.

Au exista certuri intre cei doi?

Artista a spus ca au mai existat certuri intre ei dar prin comunicare au reusit sa rezolve totul. Comunicarea dintre parteneri trebuie sa fie una constanta pentru aplanarea conflictelor.

Elena a mai spus ca disputele dintre parteneri pot fi mai rapid si mai usor rezolvate de partea feminina din cuplu. Femeia trebuie sa fie mai rabdatoare cu sotul ei si sa discute mereu cu acesta dupa ce se calmeaza.

CIteste si asta:  Cele mai bine platite actrite de la Hollywood

Relatia in cupul poate fi gestionata mai usor de femeie. Cheia sta in comunicare, cu cat cei doi parteneri vor comunica mai bine cu atat relatia va fi mai frumoasa si mai sanatoasa.

“Nu e bine să vorbim imediat, la cald, când suntem nervoși și tensionați. După părerea mea, trebuie să știi când să taci. Dacă el e nervos, eu tac. Asta am văzut și la părinții mei care sunt căsătoriți de zeci de ani. Când tata e nervos, mama îl lasă în pace, apoi când se calmează, îi explică pe îndelete punctul ei de vedere și totul se rezolvă. Până la urmă, secretul este în mâinile femeii pentru că ea, dacă este temperată și înțeleaptă, poate să gestioneze perfect micile disensiuni” a mai spus Elena Gheorghe.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *