Cum ne aranjăm unghiile pentru orele petrecute la birou?

Chiar dacă ne-am obișnuit să lucrăm de acasă, va sosi momentul să ne întoarcem la lucru, fie și pentru câteva zile, doar.

Pentru că persoanele îngrijite și foarte bine aranjate se bucură întotdeauna de o atenție specială, câteva idei noi despre felul în care ne putem face manichiura nu sunt deloc inutile.

Manichiuri moderne pentru timpul petrecut la birou

Pentru timpul petrecut la birou, este recomandat să ne facem manichiura într-un mod mai discret. Foarte potrivite pentru astfel de situații sunt ojele pastelate. Nuanțele deschise la culoare sunt discrete și foarte feminine, în același timp. Puteți opta pentru un amestec de culori pastelate și pentru decoruri discrete aplicate pe unghii. Vor fi de efect și foarte interesante.

Modelele geometrice sunt, de asemenea, potrivite pentru astfel de activități zilnice. Persoanele care agreează manichiurile tip French, clasice, sau pe cele readaptate se pot bucura de ele din plin.

Recomandate în toate situațiile sunt unghiile scurte. Cele lungi trebuie evitate, deoarece aspectul lor nu este deloc potrivit ținutelor și activităților de tip Office.

CIteste si asta:  Machiajul in 2019

În anul 2021, modelele abstracte de manichiuri pentru birou, au fost la modă. Acestea au putut fi foarte diferite: geometric, floral, puncte, dungi subțiri și foarte fine, verticale sau orizontale. Până la sfârșitul anului, puteți opta pentru ele. Dacă sunteți adepta unghiilor de tip marmură, atunci, veți fi în ton cu ținuta de afaceri.

Nu foarte multă lume le preferă, este adevărat. Cu toate acestea stiliștii pot realiza combinații foarte elegante și sobre.

Mai sunt preferate manichiurile de afaceri cu model transparent și cele cu multe culori incorporate. Anul acesta mai sunt în top culorile următoare: roșu, gri, roz, smarald și albastru electric.

Produse profesionale pentru manichiuri de birou și afaceri

Pentru ca manichiurile să arate impecabil și pentru ca toate privirile să se îndrepte spre noi, aveți nevoie de produse profesionale. Callipso.ro este numele unui important distribuitor de produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne din România. Oferta acestui magazin online complex este foarte generoasă, începând cu o mulțime de produse de tip geluri construcție, oje semipermanente, soluții pregătitoare pentru manichiuri de tip Primer, bază sau top, pudre acrilice, ustensile și accesorii, soluții moderne pentru îndepărtarea cuticulelor, soluții pentru degresare, acetone, decoruri interesante pentru unghii, tatuaje, aparatura modernă, etc.

CIteste si asta:  Tot ce trebuie sa stii despre fermitatea sanilor!

Toate produsele sunt fabricate de producători celebri, recunoscuți în foarte multe țări ale lumii pentru calitatea deosebită a produselor lor: CANNI, VANELISA, ROSALIND, FSM, EVERIN, SILCARE, BASE ONE, etc.

Indiferent dacă agreați manichiurile cu oje semipermanente sau pe cele de gel UV, de aici puteți cumpăra absolut orice fel de produs modern, care vă va ajuta să vă realizați o manichiură foarte frumoasă și foarte interesantă.

Oferta este foarte potrivită pentru saloanele profesionale de manichiuri și pedichiuri moderne.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *