Cum era sexul in antichitate?

Practicile sexuale actuale sunt cu mult schimbate fata de ceea ce se intampla in antichitate. Acum, practicile din antichitate ni se pot parea putin bizare. Sa vedem cum era sexul in antichitate!

In cultura araba veche imprumutarea sotiei catre un alt barbat era permisa si schiar incurajata. Cei care nu erau nobili isi ofereau sotiile nobililor, pentru ca acestea sa nasca prunci cu o mostenire genetica mult mai buna. Copilul devenea fiul cuplului, iar nobilul nu avea niciun drept asupra acestuia. Sotii care practicau acest obicei nu aveau insa voie sa umble cu alte femei.

In filosofia taoista barbatii nu aveau voie sa ejaculeze. Sperma era vazuta drept o forta vitala, iar daca este irosita duce la moartea persoanei in cauza. Astfel, sexul fara ejaculare era salvarea barbatilor care isi doreau o viata sexuala activa, insa nu isi doreau moartea.

Sexul oral a fost practicat de egipteni inca din cele mai vechi timpuri. Femeile chiar se mandreau cu aceasta practica si isi colorau buzele cu un pigment rosu pentru ca penisul barbatului sa fie colorat dupa terminarea sexului. La polul opus se aflau romanii, care au interzis sexul oral si cel anal. Chiar mai mult, se spunea ca cei care fac sex oral au respiratie urat mirositoare si trebuie sa stai departe de acestia!

CIteste si asta:  Motivele pentru care partenerul tau inca te cauta

Tot in Egiptul antic, masturbarea era o practica religioasa. Conform legendelor egiptene, omenirea a fost creata folosind samanta zeului Atum. Pe atunci, exista o ceremonie in care faraonul se masturba, alaturi de supusii acestuia, pentru a asigura fertilitate si bogatie poporului.

Jucariile sexuale nu sunt inventia secoului XXI, asa cum ai putea crede. De fapt, romanii foloseau dildouri din lemn sau din piatra pentru satisfacerea sexuala. Acestea erau imbracate cu piele de animal pentru ca textura acestora sa semene cat mai mult cu un organ sexual real.

Prostitutia este cea mai veche meserie din lume, insa asirienii nu considerau asta un pacat. Chiar din contra, orice femeie care se dorea respectata trebuia sa se prezinte cel putin o data pe an la un templu, pentru a face sex cu un strain. Femeia se aseza pe treptele templului, iar primului barbat care ii venea in cale ii arunca cateva monezi si ii poruncea sa vina la ea. Dupa ce sexul era consumat, femeia era considerata izbavita de orice pacat.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *