Copilaria traumatizanta a Nicoletei Luciu!

Acum este o femeie in toata firea, foarte frumoasa si aparent o fire tare. Insa viata nu a fost chiar usoara pentru frumoasa vedeta, in copilarie suferind foarte mult din cauza abuzurilor tatalui ei. Vedeta a declarat ca acesta a fost dependent de alcool si ca o batea pe mama ei, insa niciodata in fata ei sau a fratilor.

„Noi am fost o familie unita, insa tatal meu a avut probleme cu alcoolul deci nu am simtit dragostea de tata. Il respectam, il stiam de frica, dar niciodata nu am mancat bataie. Nu ii ieseam niciodata din cuvant. Au fost episoade in care dadea in mama, dar destul de rare, noi eram foarte mici. Eu nu am trecut prin ce a trecut mama. Am unul dintre cei mai frumosi tati din lume, a fost un barbat foarte frumos si eram foarte mandra de el, dar a avut o problema de alcool. Duritatea asta a lui a fost buna intr-un fel, pentru ca am crescut cuminti.

CIteste si asta:  Camere de hotel in Delta Dunarii pentru turisti pretentiosi

Ne trezeam la 3 dimineata ca sa ne facem temele pentru ca nu aveam voie sa folosim curentul. trebuia sa le facem pana se lasa intunericul si nu reuseam asa ca ma trezeam si scriam la lumina lumanarilor. Am stiut sa ma detasez de lucrurile negative. Acum gandesc pozitiv. Totusi, de multe ori ma regasesc in tatal meu.  Nu consider ca am avut o copilarie negativa. […]Eu nu as suporta langa mine un barbat care bea pentru ca eu daca am trecut prin ce am trecut nu vreau sa treaca si copiii mei. Asta a fost un criteriu prin care l-am ales pe Zsolt, il vad in stare sa tina o familie, este un om responsabil.” a declarat Nicoleta in cadrul unei emisiuni de pe Acasa Tv.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *